FACEBOOK

Itt a románok elleni Világliga-csapat!

Itt a románok elleni Világliga-csapat!
hozzászólás, 2014.12.01.

A következő Világliga-meccsünk színhelye Miskolc, az időpont december 10., szerda, 18.30. Benedek Tibor ma kora este közölte a vlv-vel a 13 tagú csapat névsorát.

Világliga, európai selejtezőcsoport, 2. forduló, Miskolc, Kemény Dénes Sportuszoda. (Úgy tudjuk, hogy jegy már nem kapható.)

December 10., szerda

18.30 Magyarország-Románia
- DigiSport1, vlv (szöveges élő)

A magyar csapat:

Decker Attila (Szolnok), Lévai Márton (Honvéd) - (kapusok)
Angyal Dániel (Eger), Bátori Bence (OSC),
Bedő Krisztián (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Hosnyánszky Norbert (Eger), Madaras Norbert (Szolnok), Manhercz Krisztián (Szeged), Mezei Tamás (Szolnok), Szivós Márton (Eger), Varga Dániel (Szolnok), Vámos Márton (Szolnok) - mezőnyjátékosok.

BENEDEK TIBOR szövetségi kapitány a vlv-nek:

- Folytatom fiatalok kipróbálását és látszik a névsorból, hogy vannak, akik ismételten lehetőséget kapnak. A legnagyobb különlegesség talán Dumi (Varga Dénes - a szerk.) hiánya. Játszottunk már néhányszor nélküle, de eddig ez kényszerűségből történt. Szeretném azt, hogy azok a meghatározó játékosok, akik Dumi jelenlétekor kicsit "hátrább lépnek", most nagyobb felelősséggel játszhassanak. Bármennyire is nehéz lesz a románok elleni meccs, ezeknek a játékosoknak meg kell tudni oldaniuk, hiszen ez egy nagyon erős csapat így is. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű meccs, esetleg egészen a végéig, de nem baj, ehhez kell hozzáerősödnünk.

- Kockázatot látsz a dologban?

- Igen, de kockázat nélkül nincs siker...

- A 17 éves Manhercz Krisztián újbóli meghívása valamilyen teljesítmény elismerése vagy még jobban meg akarod őt nézni éles szituációkban?

- Azt gondolom, hogy ő a Világliga-meccsek nagyobb részén játszani fog.

- Mi a program?

- A kupadöntő miatt ezúttal nem vasárnap, hanem hétfőn találkozunk, este Miskolcon edzünk, kedden szintén ott lesz két gyakorlás, szerdán pedig a meccs.