FACEBOOK

Varga Dénes nélküli meccsek?

Varga Dénes nélküli meccsek?
hozzászólás, 2014.11.20.

Érdekes anyagot közölt az InfoRádió. Elképzelhető, hogy a közeljövőben "Varga Dénes nélküli" hivatalos mérkőzést vagy mérkőzéseket is játszik a magyar válogatott.

A rövid Benedek Tibor-nyilatkozat egy nappal a debreceni magyar-szlovák Világliga-meccs után készült, s tartalma nagyjából megfelel a mérkőzés után napvilágot látott számos szövetségi kapitányi nyilatkozatban foglaltaknak. Van azonban benne egy hírértékű momentum amire felfigyeltünk (nem volt nehéz).

A riporter, Farkas Dávid a rövid beszélgetésben rögzíti, hogy Varga Dénes négy góllal vette ki részét a szlovákok elleni sikerből. Majd felteszi a kérdést: "Mennyire várható el, hogy gyakorlatilag minden második meccsén hasonló teljesítménnyel rukkoljon elő és a többin sem gyengével?"

Benedek Tibor válasza:

- Igen. Kéne játszanunk nélküle is egy pár mérkőzést, hogy ha véletlenül olyan helyzetbe kerülünk, hogy ő nincs, mint például a Világkupa-döntőn, akkor azért ne csodálkozzunk, hogy hiányoznak a góljai. Úgyhogy tegnap este pont ezen gondolkoztam el, hogy néha fogunk nélküle is játszani egy-egy mérkőzést.

Ami persze növeli a válogatottságra törő jobb kezes fiatalok bizonyítási lehetőségeit a közeljövőben - ezt már mi tesszük hozzá.

Az InfoRádióban elhangzott másfél perces beszélgetés.

Varga Dénes négy gólja a keddi Világliga-selejtezőn:

6:5 - Varga Dénes első gólja

7:5 - Varga Dénes második gólja

8:5 - Varga Dénes harmadik gólja

13:6 - Varga Dénes negyedik gólja


Címkék:
Varga Dénes