FACEBOOK

Kásás edzésbe állt, győznének az "öreg" olimpiai bajnokok

Kásás edzésbe állt, győznének az
hozzászólás, 2014.11.13.

Csak névlegesen lesz gála, valójában komoly meccs a vasárnap esti debreceni program, amelyen a London után távozókat elbúcsúztatják a válogatottól. Az ötletgazda és fő szervező Varga Tamás és Székely Bulcsú csütörtökön a Reggeli Startnál járt.

Kása sms-ben jelezte Csuvinak, hogy megkezdte az edzéseket, de a többiek is készülnek.

A vasárnapi debreceni pólóünnepen Biros Péter és Vári Attila nem tud vízbe szállni, a többi "Kemény-legény" ígéret szerint ott lesz és konkrétan győzelemre tör, szeretné megmutatni, hogy még mindig ugyanazt a szintet képviseli, mint amit az aktuális magyar válogatott. A meccs nem lefutott, hiszen sok olyan játékos szerepel majd náluk, aki még aktív, a nemzeti csapatban már nem játszik ugyan, de klubjában hétről hétre vízbe száll (Szécsi Zoltán, Kiss Gergely, Steinmetz Ádám, újabban Varga Tamás).

A "régiek" szerették volna megszerezni maguknak erre a meccsre a számukra is csapattárs olimpiai aranyérmes Varga testvéreket és Madaras Norbertet, őket azonban Benedek Tibor nem adta, így pedig valóban komoly sportértéke is lesz a vasárnapi meccsnek, amelyről a vlv a helyszínről tudósít (tévéközvetítés sajnos nem lesz).

A teljes beszélgetés Szombathy Pál stúdiójában: