FACEBOOK

Focaccia a la Benedek Tibor és Epres Panni

Focaccia a la Benedek Tibor és Epres Panni
hozzászólás, 2014.11.11.

Epres Panni és Benedek Tibor a családias hangulatú Trattoria Gusto étterem (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 11.) társtulajdonosaként beszállt a vendéglátóiparba. Kedden délelőtt maguk készítettek igazi reccói focacciát az újságíróknak!

Amikor 13 év után Benedek Tibor hazatért Olaszországból, sokan kérdezgették, mi hiányzik neki a legjobban Itáliából. A válasz egyértelmű volt: az éttermek, az ételek, a különlegesen finom tészták.

Epres Panni hét évig volt kint együtt párjával, s most mindketten nagy örömmel szálltak be a vendéglátóipari bizniszbe, társtulajdonosként. Az öt hónapja megnyitott Trattoria Gusto étteremben sokszor feltűnnek majd, s a konyhai kínálat megérkezésükkel várhatóan bővülni fog. Egy étellel biztosan, a reccói recept alapján készülő focacciával. A védjegy által védett különleges reccói tésztaféleség megkóstolható az étteremben.


vlv-képek


Kedden délelőtt maguk az új tulajdonosok vették fel a köpenyt,s készítették el az első adagokat - természetesen hatalmas sajtóérdeklődés mellett.

Nem vagyunk gasztroblog, de a tészta finom volt. Mivel a környéken egymást érik az éttermek, nyilvánvaló, hogy akkor lehet sikeres egy üzlet, ha valamiért híre megy, kifejezetten ide akarnak jönni az emberek. Az első lépést megtették, maga az étel is nagyon jó, a kedden "megnyitott" hírességek falára pedig folyamatosan kerülnek majd fel új fotók.

Budapest új, exkluzív, idegenforgalmi és gasztronómiai nevezetességgel gazdagodott, igazi program lesz ide betérni, akár családostul, gyerekekkel együtt. Visszanézünk majd mi is, igaz, akkor már valószínűleg nem Tibiék, hanem az olasz séf készíti majd a focacciát.


vlv-képek

VLV-VIDEÓK:


Szini Béla tulajdonos a sajtótájékoztatón


Benedek Tibor és Epres Panni a sajtótájékoztatón


Benedek a szakácspult mögött


Kész a kaja!