FACEBOOK

Ma este: két komoly meccs a bajnokságban

Ma este: két komoly meccs a bajnokságban
hozzászólás, 2014.10.21.

A nemzetközi kupakötelezettségek miatt két meccset mára halasztottak a bajnokság hétvégi harmadik fordulójából. Vidéki és budapesti szuperrangadó.

18.15 Eger-Szolnok - DigiSport 2, vlv (szöveges élő)

19.00 FTC-OSC

EZ TÖRTÉNT A FORDULÓ TÖBBI MÉRKŐZÉSÉN


DABROWSKI NORBERT vezetőedző (ZF-Eger) a vlv-nek:

- Nyilván, amikor szezon előtt tervezgettem, nem ilyen összetételre számítottam ezzel a meccsel kapcsolatban (Biros, Hárai és Erdélyi nem játszhat szerdán este - a szerk.), de most ez a 13 játékos az Eger csapata, tőlük várja mindenki az eredményt - velem együtt.

- A többiek legalább rendben vannak?

- Ahogy nézem, nem csak rajtunk, hanem a többi csapaton is végigmentek ezek a megfázások, mi sem tudtunk igazán kompletten készülni, de ezzel senki sem foglalkozott, ahogy akkor sem, amikor a bajnoki döntőben a Szolnokból hiányzott Vámos Marci és betegen játszott Mitrovics.

Felkészültünk, az a kulcskérdés, hogy a hiányzók ismeretében gyakorolt taktikai variációkat milyen szinten és meddig tudjuk tartani egy ilyen csapat ellen, mint a Szolnok. Az előjelek alapján a Szolnok esélyesebb, de ettől függetlenül mi fogunk nyerni!

CSEH SÁNDOR vezetőedző (Szolnoki Dózsa-Közgép) a vlv-nek:

- Az Egerről szinte semmit nem tudunk, nem volt még komoly tétmeccsük. Mi vasárnap éjszaka értünk haza, hétfőn pedig a Kragujevác-meccset elemeztük, részben azért, mert nem lehetett elmenni mellette szó nélkül, részben éppen azért, mert az egriekről kevés az információnk.

Nincs akkora jelentősége a meccsnek, hiszen egy alapszakaszbeli fordulóról van szó. Nyilván presztízsértéke van a győzelemnek, azt mondhatom, hogy a mostani állapotunkban, a jelenlegi felkészültségünkkel odamegyünk és megpróbálunk nyerni.


A Fradi vezetőedzője és "hangulatfelelőse" a Reggeli Start vendége volt. Íme: