FACEBOOK

Vajna Tímea és Kelemen Henrietta együtt edzett a fradistákkal!

Vajna Tímea és Kelemen Henrietta együtt edzett a fradistákkal!
hozzászólás, 2014.10.14.

Ismeretes, az idei Miss Universe Hungary győztesének erős a kötődése a Fradi pólósaihoz, különösen azok egyikéhez. Kelemen Henrietta a napokban megszervezte, hogy barátnőjével, Vajna Tímeával (Andrew G. Vajna filmproducer feleségével) részt vegyen az egyik népligeti edzésen. Na erről készített riportot a TV2 Aktív című műsora. 

Mint megírtuk, az egyik legtehetségesebb fiatal magyar vízilabdázó, Jansik Szilárd büszkélkedhet azzal, hogy szerelme a magyar szépségkirálynő. Henriettát ezért már többször láttuk meccsen is, természetes, hogy felvetődött az ötlet: a szépségipar főszereplőinek és a fradista pólósoknak is feldobná a hangulatát egy közös program.

Henrietta a szépségverseny kapcsán barátkozott össze Vajna Tímeával, jótékonysági eseményeken és más rendezvényeken is közösen vettek részt az elmúlt hetekben. Most edzésre hívta barátnőjét.

A pólósok tartalmas, minőségi munkáját a partról figyelték a lányok, majd a gyakorlás "nem hivatalos részeként", annak rendje, s módja szerint természetesen vízbe dobták őket a fiúk. (Ez látható is a filmen.) A lányok nem illetődtek meg, igyekeztek szorgosan lábtempózni és még kapura is dobáltak.

Vajna Tímea mindazonáltal jelezte, kb. ez a vízilabda-pályafutásának csúcsa, a lábtempó nem az ő világa. Elismeréssel nyilatkozott viszont a pólós fiúk teljesítményéről, intelligenciájukról, s nem titkolta, hogy szépségükre, az izmos testek látványára nehezen talál szavakat.

Megszólal a riportban Jansik Szilárd is, aki elmondja: egyáltalán nem féltékeny, bárhova elengedi Henriettát. Kiderült az is, hogy a nyáron összeköltöztek, így sokat vannak együtt akkor is, ha mindkettőjüknek rengeteg az elfoglaltsága.

A teljes riport: