FACEBOOK

A szegediek új neve: Tiszavirág Szeged Diapolo

A szegediek új neve: Tiszavirág Szeged Diapolo
hozzászólás, 2014.10.07.

Szegeden kedden sajtótájékoztatón jelentették be, hogy új névszponzort találtak, s remélik hogy több kisebb támogató is a csapat mellé áll.

A klub a jövőben az eddiginél sokkal jobban épít a helyi utánpótlásra, így a változások talán legnagyobb nyertese a Szegedi Vízipóló Suli lehet.

A csapat ügyvezetője, az ebben a minőségében debütáló háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás szerint adott a megbízható háttér a minőségi munkához, s figyelni fognak arra, hogy a szponzorokat kiszolgálják - elsősorban jó játékkal.A kedden-szerdán induló bajnokságban a szegediek Pécsen kezdenek, majd Kaposváron szerepelnek, az első hazai meccsük jövő szombaton 17 órakor lesz, az UVSE ellen. Ezt az időpontot úgy határozták meg, hogy a találkozót követően a szurkolók megnézhessék a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának a Schaffhausen elleni BL-mérkőzését (18.30).

Juhász György technikai vezető a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az új szezonra megmarad az 1000 forintos jegyár, emellett a gyermekek ingyen tekinthetik majd meg a mérkőzéseiket.

A Tiszavirág Szeged Diapolo 2014-2015-ös kerete:

Meixner Marcell, Molnár Dávid (kapusok),
Aljosa Kunac, Chilkó Márton, Kiss Csaba, Lakatos Máté,  Lukas Seman, Manhercz Ádám, Manhercz Krisztián, Sánta Dániel, Török András, Török Krisztián, Varga II. Zsolt, Zsigri Bence (mezőnyjátékosok).Fotók: a szegediek facebook-oldala