FACEBOOK

Vincze Balázs és Salamon Ferenc a Reggeli Startban

Vincze Balázs és Salamon Ferenc a Reggeli Startban
hozzászólás, 2014.09.30.

Az új OSC jó debütálásáról és a most kezdődő szezonnal kapcsolatos terveiről kérdezték Vincze Balázs vezetőedzőt és Salamon Ferencet a Reggeli Start keddi műsorában.

Salamon Ferenc kiemelte: jó lenne elkerülni, hogy a BL-selejtező következő szakaszában egymás ellen játsszon a két magyar selejtezős BL-részvevő, az OSC és a Szolnok. Ez legegyszerűbben úgy érhető el, ha mindkét csapat megnyeri csoportját az október 17-19-i selejtezőkörben.

Vincze Balázs szerint a két csapatnak nagyjából hasonló a helyzete a hétfői sorsolás után. A vezetőedző szavaiból egyébként kiderült, hogy a jövő heti bajnoki rajt (OSC-Honvéd) után a DigiSport a második fordulóbeli, BVSC elleni mérkőzésüket is közvetíti. A csapat előtt nagyon nagy munka, sok feladat áll. Felmérték a szezon előtt, hogy a céljaik milyen terhet jelentenek, a BL-ben főtáblára szeretnének jutni, s ennek megfelelően készülnek.

Salamon Ferenc a bajnoksággal kapcsolatban azt mondta: "Döntőbe szeretnénk kerülni, aztán ott majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle".

A vezetőedző határozottan elzárkózott az elől, hogy válaszoljon Szombathy Pál kérdésére: BL-döntőt vagy magyar bajnoki aranyat szeretne inkább. Mint mondta, azt szeretné, hogy a hétvégén továbbjussanak a Magyar Kupa-selejtezőből.

A teljes beszélgetés: