FACEBOOK

Helyzetkép a bajnok és a legerősebb trónkövetelő háza tájáról

Helyzetkép a bajnok és a legerősebb trónkövetelő háza tájáról
hozzászólás, 2014.09.28.

A bajnoki címvédő is az új szezonra való felkészülés véghajrájához ért. Helyzetkép Egerből, valamint Szolnokról, ahol szinte naponta születésnapot ünnepelnek. (Varga Dani 31, Kis Gábor 32, Tóth Marci 29...)

A ZF-Eger a héten Belgrádban töltött négy napot és a Partizannal közös edzéseken csiszolta tovább tudását. Mint a klub honlapjáról megtudtuk, négy edzőmeccset is játszottak a Banjica uszodában, ebből kettőt simán megnyertek, a másik kettőt szorosan, de szintén győztesen hagyhatták el a medencét.

Nem játszott Biros Péter csapatkapitány, akit egy szemölcsműtét miatti rehabilitáció hátráltat. (Nyilatkozott viszont szombaton a közmédia "Itthon vagy, Magyarország, Szeretlek!" című monstre műsorában, amikor az egri helyszínt kapcsolták élőben.)

A következő héten edzés edzés hátán, szerdán pedig a Ferencváros utazik a bajnokhoz, hogy este kétkapun mérje össze erejét a két csapat.

A hét végén kezdődnek a kupaküzdelmek, az egrieknek Debrecenben kell megszerezniük csoportjuk első két helyének valamelyikét a továbbjutáshoz. Az ellenfelek: Debrecen, OSC, UVSE.


A 2014-15-ös ZF-Eger


A szolnokiak felkészüléséről a héten a SportKlub televízió készített helyzetképet.Cseh Sándor csapata a Magyar Kupát Szentesen kezdi, ahol a Fradival, a Kaposvárral és a házigazdákkal küzd meg a továbbjutásért.

A szolnoki uszodában egyébként a napokban vészesen nő az édességfogyasztás mértéke. Varga Dániel csütörtökön ünnepelte 31. születésnapját, s ebből az alkalomból saját készítésű(!) Tiramisuval jelent meg az edzésen. A minőséget Tóth Márton, az RTL Klub A Konyhafőnök főzőműsorának döntőjébe jutott séfjelölt pontozta - jó osztályzatot adott. Marci éppen ma 29 éves (gratulálunk!), s mindenki kíváncsian várja, hogy mivel áll elő a közösség számára.

Jó kívánságunkat fejezzük ki Kis Gábornak is, aki szombaton ünnepelte 32. születésnapját. (És mivel aznap nem volt edzés, neki is támadnak némi kötelezettségei a hét elején...)

(Tóth Marci a döntőben! RTL Klub, A Konyhafőnök)


A 2014-15-ös Szolnoki Dózsa-Közgép