FACEBOOK

Egyiptomban készül a Kaposvár

Egyiptomban készül a Kaposvár
hozzászólás, 2014.09.22.

Egyiptomi felkészülési tornára utazott a Kaposvár csapata. Fekete Szilveszter fiai öt meccset játszanak a kedden kezdődő tornán, s az ellenfelek között van a szerb Vojvodina és Szaúd-Arábia válogatottja is.

A kaposváriakat a Heliopolisz klub hívta meg, s Fekete Szilveszter - aki korábban három éven át irányította az egyiptomi válogatott munkáját - a klub honlapján így nyilatkozott:

„A résztvevő csapatokat végignézve, nagyon jó felkészülési tornának ígérkezik a heliopoliszi kupa. A hagyományosan rangos vízilabda esemény – melyet évente megrendeznek – attól válik hasznossá, hogy jó európai csapatok szoktak rajta részt venni. Az idén sem lesz másként. A résztvevők között van a szerb VK Vojvodina, a szlovák Slávia UK Bratislava, a görög Glyfada, Szaúd-Arábia válogatottja (Al Qadisiyah) – amely Ázsia-bajnok lett, és a fejlődésükben biztos garanciát jelent, hogy az elmúlt években ott dolgozott Kásás Zoltán, Fodor Rajmund és Vindisch Ferenc –, valamint a helyi Heliopolisz klub. A Magyar Kupa előtt remélhetően alkalmunk nyílik minden taktikai elem kipróbálására, amit a bajnokságban is szeretnénk alkalmazni. Ezen túl a torna remek lehetőség arra, hogy csapattá kovácsolódjunk, sőt az új játékosok beilleszkedését is elősegítheti. Pluszban lehetőséget adunk a kiöregedő ifi játékosok csapatba való bekerülésére is. A meghívás szeptember 21-től 28-ig szól, a torna szeptember 23. és 27. között tart, azaz 5 nap alatt 5 mérkőzést játszhatunk, ráadásul ideális edzési körülmények várnak ránk a Heliopolisz klubban”.

A Heliopolisz klub meghívása az összes költségét fedezi, még az utazás és az ott tartózkodás költségét is, így nem terheli semmi a kaposvári egyesület költségvetését.

A 23. heliopoliszi nemzetközi férfi vízilabdatorna programja:

Szeptember 23. (kedd)

18.45 Kaposvár –VK Vojvodina
20.00 Al Qadisiyah – Slávia UK Bratislava
21.15 Heliopolisz – Glyfada

Szeptember 24. (szerda)

18.45 Kaposvár – Al Qadisiyah
20.00 VK Vojvodina – Glyfada
21.15 Slávia UK Bratislava – Heliopolisz

Szeptember 25. (csütörtök)

18.45 Glyfada – Slávia UK Bratislava
20.00 Al Qadisiyah – VK Vojvodina
21.15 Heliopolisz – Kaposvár

Szeptember 26. (péntek)

18.45 Kaposvár – Slávia UK Bratislava
20.00 Al Qadisiyah – Glyfada
21.15 VK Vojvodina – Heliopolisz

Szeptember 27. (szombat)

17.30 Glyfada – Kaposvár
18.45 Heliopolisz – Al Qadisiyah
20.00 VK Vojvodina – Slávia UK Bratislava

A torna eredményeiről folyamatosan beszámolnak a klub hivatalos Facebook-oldalán.