FACEBOOK

Tóth Marci az RTL Klub főzőműsorának sztárja

Tóth Marci az RTL Klub főzőműsorának sztárja
hozzászólás, 2014.09.22.

Néhányszor "meleg volt a pite", de végül a múlt hét összes versenynapjának minden akadályát sikerrel vette Tóth Márton és bejutott az RTL Klub főzős vetélkedőshow-jának e heti középdöntőjébe. A csatorna már most az egyik legérdekesebb szereplőnek tartja és vele promózza a műsort!

Na jó, az RTL Klub reggeli magazinműsorában, a hétfői beszélgetés elején még "Tóth Marcellként" írták a nevét, de gyorsan javítottak, s biztos, hogy a "Tóth Marci" nevet nagyon sokan megtanulják ennek a versenynek a kapcsán. Az egyik műsorvezető a beszélgetés során, amikor kiderült, hogy Marci az olasz ételeket készíti legjobban, javasolta a Marcello nevet a leendő étteremnek...

Marci egyelőre még marad a pólónál, s nem foglalkozik azzal, hogy mihez kezd sportpályafutásának végén, de természetesen a kalapban benne van a profi főzés is.

Érdekes volt a beszélgetőműsorban szolnoki csapatának pólójában szereplő Tóth Marci azon megjegyzése, hogy a show-ban való szerepléssel kicsit a vízilabdasportnak is szeretne visszaadni valamit abból, amit kapott. Az biztos, hogy a verseny során elhangzó, Marci pólós tevékenységével kapcsolatos megjegyzések, összehasonlítások olyan széles körben népszerűsítik a játékot, hogy ilyen szempontból jelenleg valóban a "vízilabda bulvárnagyköveteként" tekinthetünk Marcira - és ezt minden irónia nélkül írom!

A teljes beszélgetés: