FACEBOOK

A Szolnok nyerte a nagyváradi felkészülési tornát

A Szolnok nyerte a nagyváradi felkészülési tornát
hozzászólás, 2014.09.21.

Öt góllal győzte le a hazaiakat vasárnap a magára találó Szolnok, s ezzel megnyerte a Nicolae Rujinchi emléktornát Nagyváradon.

Nicolae Rujinchi emléktorna, Nagyvárad (Románia)

AZ ELSŐ NAP ESEMÉNYEI

A MÁSODIK NAP ESEMÉNYEI


3. napOSC-Crvena Zvezda 15:12 (2:4, 4:3, 5:3, 4:2)
G.: Graham 4, Salamon 3, Hegedüs, Brguljan 2-2, Juhász, Bundschuch, Kayes, Gór-Nagy, ill. S. Rasovics 6, V. Rasovics 3, Obradovics 2, Drajkovics

SALAMON FERENC (A-Híd OSC Újbuda) a vlv-nek:

- Ezen a tornán megmutattuk minden arcunkat. A Szolnok ellen nagyon jól játszottunk, a Nagyváraddal szemben semmi nem sikerült, mintha mindenki "mellé nyúlt" volna, a mai meccsen pedig ötvöztük ezt a kettőt. Nagyon rosszul kezdtünk, összevissza játszottunk, nem odafigyelve, mindenki mást csinált, mint amit megbeszéltünk, a végére viszont összeálltunk.

- Hogy alakul a csapat, mennyire tudtatok ezen a három meccsen összeérni?

- Figurákat még nem gyakoroltunk külön, egyelőre mindenki kereste a helyét, amiben szerintem sikerült is jó eredményt elérni. Ugye, jön még Bence, aki a jövő héten csatlakozik hozzánk, hiszen tud már majd edzeni, teljes lesz a létszám. Hasznos torna volt.

Fotók: Catrinel Oprisiu, h2opolo.ro


Nagyvárad-Szolnok 8:13 (3:3, 2:3, 2:3, 1:4) (Az egyik játékvezető Vogel Gábor volt.)
G.: Negrean 3, Dunca 2, Cretu, Avramovics, Szabó R., ill. Varga Dénes 4, Tóth M., Kis G. 2-2, Gocics, Madaras, Alekszics, Varga Dániel, Mitrovics

VARGA DÉNES (Szolnoki Dózsa Közgép) a vlv-nek:

- A mai meccsen végig vezettünk, mondhatom, hogy magabiztosan nyertünk, de a játékunk még mindig nem állt össze és hát mitől is állt volna össze, úgyhogy ezen kell még dolgoznunk. Végső soron, hiába nem számít egy ilyen felkészülési tornán az eredmény, én azért örülök, hogy sikerült megnyernünk.

- Volt különleges gól a meccsen?

- Négy másodperccel e befejezés előtt lett ötgólos az előnyünk egy 2:1-es lefordulást követően, Mitrovics révén, és úgy tudom, hogy éppen ötgólos győzelmet kellett elérnünk a tornagyőzelemhez.

- Az első meccs után, az OSC-től elszenvedett sima vereséget követően nem volt egy kis pánik nálatok?

- Nem és magát a tornagyőzelmet is a helyén kezeljük, nem volt ez annyira fontos nekünk. Még taktikánk sincs, egyelőre sokszor félreértjük egymást, szóval inkább edzésjelleggel kezeltük a meccseket, de úgy érzem, a jövő hét és az azt követő hét tökéletesen elég lesz ahhoz, hogy nekimenjünk a bajnokságnak, mert alkalmasak a játékosok arra, hogy gyorsan összeérjen a csapat.

CSEH SÁNDOR ÉS VINCZE BALÁZS ÉRTÉKELÉSEYordo Kupa felkészülési torna, Szentes

Szeged-UVSE 14:12 (3:3, 7:1, 2:3, 2:5)


Szentes-Vasas 9:7 (2:4, 3:1, 2:0, 2:2)

Vasas-Szeged 12:10 (2:3, 4:3, 3:1, 3:3)

Szentes-UVSE 7:8 (0:1, 4:2, 1:4, 2:1)

Vasas-UVSE 4:7 (1:0, 0:1, 1:2, 2:4)

Szentes-Szegedi 7:14 (2:4, 1:3, 3:3, 1:4)

A torna végeredménye:

1. Szeged 4,
2. UVSE 4,
3. Szentes 2,
4. Vasas 2 pont