FACEBOOK

Beindult a szolnoki henger

Beindult a szolnoki henger
hozzászólás, 2014.09.20.

Javítottak a szolnokiak a nagyváradi felkészülési tornán, szombaton tíz góllal győzték le a Crvena Zvezda csapatát. Az OSC kikapott a hazaiaktól.

Nicolae Rujinchi emléktorna, Nagyvárad (Románia)

AZ ELSŐ NAP ESEMÉNYEI

2. nap

Crvena Zvezda-Szolnok 2:12 (0:4, 0:3, 1:3, 1:2)

G.: Rasovics, Tomasevics, ill. Madaras 3, Hangay, Mitrovics 2-2, Alekszics, Jansik D., Kis G., Varga Dániel, Varga Dénes

Mint a negyedek eredményeiből látszik, a Szolnok magabiztosan győzött. A belgrádiak fiatalok ugyan, de ne feledjük, hogy a kispadjukon Dejan Szavics, a szerb válogatott szövetségi kapitánya ül, ezúttal neki kellett gratulálnia Cseh Sándornak.

MADARAS NORBERT (Szolnoki Dózsa Közgép) a vlv-nek:

- Azt gondolom, hogy jól játszottunk, de egy formálódó Zvezda ellen. Ez nagyon jó csapat volt két éve meg tavaly, de ahogy nézem, a fontosabb játékosok közül csak három maradt, a többi új. Mi is újak vagyunk, csak azért nálunk jobb játékosok vannak. Elöl-hátul jól ment az egész, ma jól játszottunk - különösen a tegnapihoz képest. Új csapatnál ez előfordul, hogy ha elkapjuk a fonalat, akkor jól megy, ha nem, akkor semmi nem sikerül. Tegnap nem játszottunk jól, nagyon kezdetleges volt még minden, s nyilván egy vereség után még komolyabban veszi az ember. A mai teljesítmény biztató volt.

Fotók: Catrinel Oprisiu, h2opolo.roNagyvárad-OSC 11:8 (2.2, 5:2, 2:2, 2:2) (Az egyik játékvezető Vogel Gábor volt)
G.: Avramovics, Kádár K. 3-3, Negrean 2, Dunca, Popoviciu, Cupics, ill. Kayes 3, Bundschuh 2, Hegedüs, Kovács G., Salamon

Az "orvosegyetemisták" különösen emberelőnyben játszottak sok hibával, naggyá tették a hazaiak szerb kapusát, Pijetlovicsot (sajnos még ötméteres is kimaradt, igaz, a túloldalon is). Ennek ellenére négygólos hátrányt is majdnem sikerült behozni, a negyedik negyedben, 9:7-nél jó esély volt a "visszatérésre", de néhány újabb hiba végleg eldöntötte a meccset.

VLV-VIDEÓK:

Kayes első gólja

Decker Ádám gólt fejel

Kayes második gólja

Hegedüs gólja

Bundschuh első gólja

Kovács Gábor gólja

Kayes harmadik gólja

Salamon gólja

Bundschuh második gólja


BUNDSCHUH ERIK (A-Híd OSC Újbuda) a vlv-nek:

- Jó estét kívánok a kedves vlv-olvasóknak! Sajnos ma nem játszottunk jól és ezt a Nagyvárad kihasználta, s nyerni tudott ellenünk. Még sokat kell dolgoznunk, hogy sikeresek legyünk, de ez a torna nagyon jó felkészülés az új szezonra. Nincs időnk keseregni a vereség miatt, mert reggel még van egy mérkőzésünk, amelyen jól akarunk játszani., mert ez az első lépés ahhoz, hogy jól szerepeljünk a jövő héten a BL-ben. További jó éjszakát kívánok!A további program (időpontok magyar idő szerint):

Vasárnap

9.00 OSC-Crvena Zvezda
10.30 Nagyvárad-Szolnok