FACEBOOK

Sportnap

Sportnap
hozzászólás, 2014.08.12.

Különleges edzésnapot teljesített a Világkupára készülő válogatott kedden - egymással versenyeztek a fiúk. Riportunk fotókkal, videókkal.

A fiúk reggel négy tagú csapatokat alakítottak maguk közül, s ezután különböző versenyszámokban mérték össze erejüket.

A csata focival kezdődött, majd a vizes edzés kötelező része után a medencében folytatódott. Különböző nehezítésekkel megspékelt váltóverseny volt az első feladat. Ezután klasszikus viktória következett, természetesen a nagy vetélkedés csapatai játszottak egymás ellen. A viktóriázásról annyit kell tudni, hogy egykapura játsszák és nincsenek szabályok, minden megengedett. Na képzelhetik! Volt itt minden, de a legnehezebb az volt, hogy labdához férjen bárki. A játék időre ment, de a szabály az volt, hogy ha valamelyik csapat ötgólos vezetésre tett szert, akkor az ellenfelet "leléptették".

A programot lövőverseny zárta, s minden lövésnél bőven kísérték megjegyzések a produkciót a medence oldalánál szurkoló játékostársak részéről.

A verseny hangulatát videofelvételünk talán visszaadja, a győztes csapat kapitányát pedig kameránk elé kértük.

A legvégén pedig Varga Dani megkérdezte a vlv munkatársát, volna-e szíves egy csapatfotót készíteni, amivel gratulál a társaság az U18-as válogatott világbajnoki címéhez. Volt szíves.


A magyar férfi vízilabda-válogatott ezzel a fotóval fejezi ki elismerését a világbajnoki aranyérmes U18-as válogatott isztambuli teljesítményéért!

vlv-képek

VLV-VIDEÓK"Sportnap"


Gór-Nagy Miklós a vlv-nek


- Gratulálok, Miklós, a csapatod mai teljesítményéhez, megnyertétek ezt az egész napos sportvetélkedőt, biztosan kaptok valami ajándékot is. Arra kérlek, foglald össze, mi volt ez a mai nap, kik voltak a csapatodban és hogyan sikerült nyerni?!

- A mai nap reggel focival kezdődött az Eurocenter tetején, ott kellett választanunk csapatokat. Én nagyon tudatosan igyekeztem összeválogatni az univerzális, kiváló játékosokat a válogatottból!

- Mondd is el, hogy kiket!

- Hosnyánszky Norbit választottam, Madaras Norbit és Varga Danit. Nagyon ütőképes csapat állt össze, ha jól tudom, szinte minden számot megnyertünk.

- Akkor menjünk végig, milyen versenyszámok voltak?

- Kispályás foci, abban csak a stábtól kaptunk ki, de őket engedtük nyerni azért, hátha akkor könnyebb edzés lesz, mert Tibinek jó kedve lesz attól, hogy nyert. Ezután az edzésen váltóverseny volt, ahol minden úszásnemben megvertük a többieket. Nem gondoltam, hogy valaha pillangóban fogok nyerni valamit, de most pillangóúszásban is sikerült megnyerni a számot, ennek külön örülök.

- Aztán jött a „viktória”…

- Ott már matematikai esély sem volt arra, hogy ne mi legyünk az elsők, úgyhogy tulajdonképpen gálajátékkal és örömpólóval megvertük mindkét csapatot. :)

- Majd a végén?

- Majd a végén jöttek a lövések, ahol igazából ránk ijesztettek, mert nagyon jó lövőszázalékot produkáltak a csapatok, de ebben szintén nem tudtunk hibázni, szóval nagyon büszke vagyok a csapatra.

- Gratulálok, Miklós, ez igazán nagy teljesítmény volt, hol helyezed el a pályafutásodban?

- Ez fontos győzelem volt, ilyenekből táplálkozik egy játékos, ebből erőt tudunk meríteni a továbbiakban. :) Úgy gondolom, önbizalmat tudunk ebből szerezni, külön örülök, hogy Madi is nagyon jól focizott, Hosi nagyon jól viktóriázott, Dani pedig szinte minden versenyszámban jó volt.

- Gratulálok, jó ünneplést kívánok!

- Köszönjük szépen, meglesz! :-)

(Lejegyezte: Hohl Zsófi)