FACEBOOK

Benedek Tibor kijelölte a Világkupa-csapatot

Benedek Tibor kijelölte a Világkupa-csapatot
hozzászólás, 2014.07.29.

Benedek Tibor szövetségi kapitány kedden délelőtt tájékoztatta a vlv-t arról, hogy kik képviselik a magyar színeket az augusztus 19-24-i Világkupa-tornán, Kazahsztánban.

SEGÍTSÉG!
A vlv iránt óriási mértékben megnövekedett figyelmet felhasználva olvasóinkhoz fordulunk!

Az Eb-döntővel nem ért véget az év, Benedek Tibor fiai hétfőtől csak bő egyhetes pihenőt kapnak, mert Magyarország a világbajnok jogán részt vesz a Világkupa döntőjében (augusztus 19-24., Almati, Kazahsztán), többek között a szerb, a montenegrói és a horvát válogatott társaságában.

A vlv katasztrofális anyagi helyzete miatt olvasóinkhoz fordulunk, hogy a megszokott módon, a csapattal utazva a helyszínről tudósíthassunk. Repülőjegyünket a magyar szövetség biztosítja, de a nyolc éjszakás kint tartózkodás (sajnos horribilis) költségeire forrást kell szereznünk.
Kérjük azon cégtulajdonosokat, -vezetőket, akiknek módjában áll, régóta szeretik a vízilabdát és a vlv-t, vagy ezekben a napokban lettek a sportág szerelmesei, segítsenek! Továbbra is keresünk állandó támogatót, mert szerkesztőségünk napról napra él, a megszűnés réme folyamatosan a fejünk felett lebeg.
info@vlv.hu

A budapesti Európa-bajnokságon szerepelt csapatban négy változás történt, Nagy Viktor, Szivós Márton, Tóth Márton és Vámos Márton helyett Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián és Lévai Márton utazik a kazah fővárosba.

A névsor:

Decker Attila, Lévai Márton (kapusok)

Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Madaras Norbert, Varga Dániel, Varga Dénes, (mezőnyjátékosok).


BENEDEK TIBOR a vlv-nek:

- Vámos Marci manduláját ki kell venni, erre a leghamarabb sor kerül, amint a jelenlegi gyulladás elmúlik, a másik három játékos pedig pihenőt kap, ezért így alakítottam át a csapat szerkezetét. Kicsit másként fogunk játszani, de azt gondolom, hogy ez a felállás is sikeres lesz. Maximálisan meg vagyok elégedve a kimaradókkal, nem a teljesítményük miatt történnek a cserék.

A 13 játékos augusztus 7-én kezdi meg a felkészülést a Világkupára, a 11-ével kezdődő héten közös edzések is lesznek a Budapesten tartózkodó japán válogatottal.