FACEBOOK

vlv-játék - 10. forduló

vlv-játék - 10. forduló
hozzászólás, 2014.07.25.

Az Eb-t végig kísérő kvízjátékunk legújabb fordulójában az egyik barcelonai kulisszatitok felől érdeklődünk.

A barcelonai vb alatt már megismert játék 13+1 fordulóból áll. Minden nap felteszünk egy kérdést és megadunk három választ, amelyből az egyik helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kell eljuttatni a jatek@vlv.hu emailcímre, a kérdés publikálásának napján, éjfélig(!).

A kérdések az Eb-n szereplő csapat játékosaival és szövetségi kapitányával kapcsolatosak.

A tizedik kérdés:

Egészen különleges módon jutott plusz erőhöz a magyar aranyéremmel végződött barcelonai világbajnokság alatt a torna legjobb kapusává választott Nagy Viktor. Mi volt ez a módszer?

1. Folyamatosan speciális anyagból készült, úgynevezett kompressziós zoknit hordott, ami pihentette a lábát.
2. Reggelente pontosan öt kilométert futott a tengerparti homokban.
X. Minden étkezést egy darab kagyló elfogyasztásával fejezett be.


A válaszokat tehát ma, éjfélig várjuk a jatek@vlv.hu emailcímre. Figyelem! Csak ezen a módon lehet játszani, sőt, ha valaki a facebook-oldalunkra beírja az általa helyesnek vélt választ, automatikusan kizárjuk a versenyből!


Kilencedik kérdésünkre a helyes válasz: 1., Honvéd - nagy meglepetésre jelentette be annak idején a klub vezetése, hogy a már visszavonult Kásás Tamást és Benedek Tibort is nevezte a 2012-13-as bajnokságra (végül nem játszott egyikük sem).


További tudnivalók:

A kérdések között továbbra is lesz könnyű és nagyon nehéz is. A válaszok általában megtalálhatók a vlv "mélyrétegeiben", illetőleg a Barcelona kulisszatitkai című könyvben (kapható az Eb helyszínén a külső és a belső könyvsátorban is, kedvezményes áron) vagy más nyilvános forrásokat kutatva. Előre jelezzük viszont, hogy lesz(nek) olyan (aljas) kérdés(ek), amely(ek) a sikeres válaszadók "megrostálását" hivatott(ak) végrehajtani, vagyis a helyes választ szinte senki nem tudhatja, tippelni kell.

A korábbiaktól eltérően nem egy, hanem három díjat tűzünk ki, így azok, akik egy-egy rossz választ adnak, nem veszítik el esélyüket.

Három ereklyét kínálunk, kettő a Barcelona kulisszatitkai című könyv (valamennyi főszereplő által) dedikált példánya, a harmadik pedig egy vízilabda, amelyet a mostani budapesti Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott tagjai írtak alá.

Utóbbit az kapja, aki a legtöbb helyest választ adta a 13+1 kérdésre. (Ha többen vannak, természetesen sorsolunk.)

Ha valaki csak egy helyes választ küld az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik ereklye sorsolására, de érdemes folytatnia, mert a másik dedikált könyvet azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért (a labdáért) már nincsenek versenyben, de nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.

Jó szórakozást!

Címkék:
EB vlv-játék