FACEBOOK

vlv-játék - 3. forduló

vlv-játék - 3. forduló
hozzászólás, 2014.07.18.

Kvízjátékunk harmadik fordulója következik. A tegnapi könnyű kérdés alaposan meghozta a játékkedvet!

A barcelonai vb alatt már megismert játék 13+1 fordulóból áll. Minden nap felteszünk egy kérdést és megadunk három választ, amelyből az egyik helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kell eljuttatni a jatek@vlv.hu emailcímre, a kérdés publikálásának napján, éjfélig(!).

A kérdések az Eb-n szereplő csapat játékosaival és szövetségi kapitányával kapcsolatosak.

A harmadik kérdés:

Mindig érdekes, hogy az egyébként minden tekintetben profi vízilabdázók milyen civil életre készülnek, mit tanulnak a sportolás mellett. Nos, Eb-csapatunk egyik tagja magas szinten végezheti majd a gazdálkodói munkát, miután nem is olyan rég "Aranykalászos gazda" végzettséget szerzett? Ki ő?

1. Hárai Balázs
2. A tegnap esti hős, Decker Attila
X. Tóth Márton


A válaszokat tehát ma, éjfélig várjuk a jatek@vlv.hu emailcímre. Figyelem! Csak ezen a módon lehet játszani, sőt, ha valaki a facebook-oldalunkra beírja az általa helyesnek vélt választ, automatikusan kizárjuk a versenyből!


Második kérdésünkre a helyes válasz: X., hiszen Hosnyánszky Norbert eddigi pályafutása során kétszer is a Florentia játékosa volt.

A rengeteg válasz közül mindössze három volt hibás és nagyon sok új játékossal gyarapodtunk, úgy látszik, elterjedt annak híre, hogy "nem telitalálattal" is érdemes részt venni a játékban, sőt, minden egyes jó válasz tovább növeli valamelyik ereklye megszerzésének esélyét. 


További tudnivalók:

A kérdések között továbbra is lesz könnyű és nagyon nehéz is. A válaszok általában megtalálhatók a vlv "mélyrétegeiben", illetőleg a Barcelona kulisszatitkai című könyvben (kapható az Eb helyszínén a külső és a belső könyvsátorban is, kedvezményes áron) vagy más nyilvános forrásokat kutatva. Előre jelezzük viszont, hogy lesz(nek) olyan (aljas) kérdés(ek), amely(ek) a sikeres válaszadók "megrostálását" hivatott(ak) végrehajtani, vagyis a helyes választ szinte senki nem tudhatja, tippelni kell.

A korábbiaktól eltérően nem egy, hanem három díjat tűzünk ki, így azok, akik egy-egy rossz választ adnak, nem veszítik el esélyüket.

Három ereklyét kínálunk, kettő a Barcelona kulisszatitkai című könyv (valamennyi főszereplő által) dedikált példánya, a harmadik pedig egy vízilabda, amelyet a mostani budapesti Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott tagjai írtak alá.

Utóbbit az kapja, aki a legtöbb helyest választ adta a 13+1 kérdésre. (Ha többen vannak, természetesen sorsolunk.)
Ha valaki csak egy helyes választ küld az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik ereklye sorsolására, de érdemes folytatnia, mert a másik dedikált könyvet azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért (a labdáért) már nincsenek versenyben, de nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.

Jó szórakozást!


Címkék:
EB vlv-játék