FACEBOOK

Magyarország nem Brazília

Magyarország nem Brazília
hozzászólás, 2014.07.09.

Nem fenyegeti-e a nagy nyomás alatt játszó brazil labdarúgókat ért súlyos csalódás a szintén itthon színre lépő és nem esélytelen magyar vízilabdázókat a jövő hétfőn kezdődő budapesti Eb-n? - ez volt a legérdekesebb kérdés a szerdai nyilvános edzést követő sajtótájékoztatón.

Benedek Tibor az egyetlen ésszerű választ adta: ha túlságosan komolyan vesszük ezt az egészet, akkor bizony bekövetkezhet ilyesmi. A magyar csapat célja azonban az, hogy ne görcsösen megfelelni akarjon a legmagasabb szintű elvárásnak, hanem élvezze a játékot, azt, hogy itthon, hazai közönség előtt szerepelhet.

A Hajós felújítása 800 millióba került, a munka elkészült, az Eb helyszínén az utolsó simításokat  végzik. A tornán részt vevő csapatok a hétvégén megérkeznek, vasárnap már nemzetközi sajtótájékoztató irányítja fővárosunkra a nemzetközi vízilabdaélet figyelmét.

Szerdán nyilvános edzést tartott a sajtó számára  a női válogatott, majd a férfi csapat. Az eső sajnos zuhogott, de ennek ellenére sok újságíró és stáb élt a lehetőséggel, hogy az Eb előtt néhány nappal érdeklődjön a következő két hét főszereplőiről.

Az alábbiakban a sajtótájékoztató szinte teljes videóanyagát közzétesszük.

VLV-VIDEÓ:


Vígh László a sajtótájékoztatón


Merész András a sajtótájékoztatón


Takács Orsolya a sajtótájékoztatón


Benedek Tibor a sajtótájékoztatón


Varga Dániel a sajtótájékoztatón


A brazil példa felhozatala a sajtótájékoztatónvlv-képek a sajtónyilvános edzésről és a sajtótájékoztatóról


vlv-képek a felújított Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodáról