FACEBOOK

Németország Kupa - három nap, három meccs

Németország Kupa - három nap, három meccs
hozzászólás, 2014.06.29.

A következő héten három hivatalos mérkőzést játszik a magyar válogatott. Ez lesz az utolsó erőfelmérő a július 14-én kezdődő budapesti Európa-bajnokság előtt.

A Németország Kupára már az a 13 játékos utazik, akit az Eb-re nevez Benedek Tibor.

Három találkozó kínál lehetőséget arra, hogy az edzésszituációknál jóval élesebb helyzetekben közeledjen a csapat a július közepén elérni tervezett formához.

Emlékeztetőül a névsor (sokat fogjuk hallani az elkövetkező hetekben ezeket a neveket...):

Decker Attila, Nagy Viktor (kapusok),
Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Madaras Norbert, Szivós Márton, Tóth Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok)
.

A Németország Kupa felkészülési tornát eredetileg Berlinben rendezték volna, de a helyszín végül Észak-Rajna-Vesztfália fővárosa, Düsseldorf lesz.

A program (időeltolódás nincs):

A vlv helyszíni tudósításait a Németország Kupa nemzetközi felkészülési torna eseményeiről a Real Management támogatása teszi lehetővé.

Július 4., péntek

17.00 Montenegró-Magyarország
20.00 Németország-USA

Július 5., szombat

17.00 Montenegró-USA
20.00 Németország-Magyarország

Július 6., vasárnap

10.00 Magyarország-USA
12.00 Németország-Montenegró

Tévéközvetítésről, streamről nem tudunk. A vlv munkatársa a csapattal utazik és végig tudósít az eseményről.

Érdekesség, hogy a szervezők a német médiában felhívják a közönség figyelmét arra, hogy a Németország Kupa meccseit úgy időzítették, hogy azok semmiképpen nem ütközhessenek a labdarúgó világbajnokságon szereplő német válogatott mérkőzéseivel. Ez nyilván azért fontos, mert Németországban most minden figyelem Brazíliára irányul, s természetesen esélytelen lenne közönségre számítani, ha a nemzeti 11 meccsének idejére esne Oelerék mérkőzése. (Mennyire elszoktunk mi az ilyesmitől, pedig olyan természetes...)


Az Eb-n fellépő, pénteken kijelölt társulatról az első közös fénykép a szombati csapatépítő napon készült