FACEBOOK

Rómában a csapat

Rómában a csapat
hozzászólás, 2014.06.11.

Fárasztó nap végén megérkezett Rómába a válogatott. A nap történései.

Délelőtt még Leányfalun tartott vizes edzést Benedek Tibor - a helyi közönség nem kis örömére. Természetesen vízben voltak azok is, akik délután nem utaztak a szűkített kerettel Rómába.

Kiadós úszást követően labdás gyakorlatok következtek - előny-hátrány. A strand közönségétől egy-egy jól sikerült akció után elégedett morajt lehetett hallani.


Ezúttal hosszú a kispad...


Edzés után, a parkolóban a maradók elköszöntek az útra kelőktől és sok sikert kívántak.

A ferihegyi találkozó után - ha lehet ilyet mondani - lassan pörögtek az események. Az ilyenkor szokásos procedúra: becsekkolás, biztonsági ellenőrzés, várakozás a beszállásra. A csapat együtt utazott az úszó válogatottal, mint kiderült, ők is ugyanott versenyeznek, ahol a magyar-olasz lesz pénteken (kezdés 21 órakor). Igazi showműsort szerveznek az olaszok. Az út viszonylag gyorsan telt, s a repülőtér is közel van a rómaiak tengerpartii fürdőhelyéhez, Ostiához. Itt helyezkedik el az olasz szövetség edzőtábora, amelyről már eddig is sokat hallottunk.

Mielőtt a szobákat elfoglalhatták volna a fiúk, egy csekély hosszúságú mediterrán vacsorán kellett túlesni - néhány óra volt csupán.

Csütörtök délelőtt kezdődik a munka, 11-kor közös edzés az olaszokkal.

A római különítmény:

Decker Attila, Nagy Viktor (kapusok),
Angyal Dániel, Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Madaras Norbert, Szivós Márton, Tóth Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok)vlv-képek a délelőtti edzésrőlvlv-képek az utazásról