FACEBOOK

Milos Csuk két évre az egrieké!

Milos Csuk két évre az egrieké!
hozzászólás, 2014.06.01.

A 24 éves szerb válogatott csütörtökön Barcelonában, a Partizan játékosaként négyszer talált be a Pro Recco kapujába. Ősztől a Bitskeyben szórja a gólokat.

Szenzációs hír fogadta az egri klub honlapjának vasárnap reggeli látogatóit. A ZF-Eger két évre leigazolta Milos Csukot, a szerb válogatott 24 éves játékosát, aki a Partizan Belgrádban fejezte be az idényt az elmúlt hétvégén a barcelonai BL final sixen.

A vlv információi szerint a több poszton is kiváló teljesítményre képes, nagyon gólerős Csukkal lényegében már a final six előtt megállapodtak, a szerződés hírének közzétételével megvárták a Bajnokoki Ligája tornájának végét, illetőleg Bárány Attila, a ZF-Eger ügyvezető elnöke Barcelonában még egyszer egyeztetett a játékossal és véglegesítették a megállapodást.

Az egrieknél történt a legnagyobb mozgás a bajnokság befejezését követően. Mint ismeretes, a tavalyi keretből hét(!) játékos (Bátori, Bisztritsányi, Bundschuh, Graham, Gór-Nagy, Kovács Gábor és Salamon) a rendkívül megerősödő OSC-ben folytatja pályafutását, öltözői pletykák szerint további két játékos költözik másik városba. Érkezik viszont a szerb válogatott kapusa, Braniszlav Mitrovics, a Szegedtől a világbajnok Szivós Márton, a Szolnoktól az olimpiai bajnok és világbajnok Hosnyánszky Norbert, a piros-kékektől a tehetséges védő, válogatottkeret-tag Angyal Dániel, valamint hazatér Amerikából Egerbe a Benedek Tibor keretében szintén jelen lévő Erdélyi Balázs.

Érdekesség, hogy a vasárnap bejelentett átigazolással jövőre a szerb válogatott öt(!) tagja a magyar bajnokságban keresi kenyerét, hiszen a Szolnokban Stefan Mitrovics, Milan Alekszics és Zsivko Gocics tölti be a három idegenlégiós helyet.

Úgy tudjuk, hogy az egri keret még nem végleges, a teljes névsort sajtótájékoztatón ismertetik majd.

CSUK-GÓLOK A VLV-N


A vlv felvételén Milos Csuk éppen Bedő Krisztiánt próbálja megakadályozni a gólszerzésben a tavalyi barcelonai világbajnokság szerb-magyar meccsén. Ősztől csapattársak lesznek.