FACEBOOK

Török Béla lesz a vasutasok húzóembere

Török Béla lesz a vasutasok húzóembere
hozzászólás, 2014.05.24.

Egyéves szerződést kötött a BVSC-Zugóval Török Béla, aki így Szolnokról a fővárosba költözik.

TÖRÖK BÉLA a vlv-nek:

- Megkeresett a BVSC és egyeztek az érdekeink. Egy nagyon jó fiatal gárda van a Szőnyi úton, s a csapat egyik meghatározó játékosa lehetek - ez nekem nagyon imponál. Emellett szerepet játszott a döntésemben Märcz Tamás személye és az is, hogy velem együtt érkezik Pásztor Matyi is a csapatba.

- Mi lesz a feladatod, miben számít rád Märcz Tamás?

- A részleteket még nem egyeztettük, de azt gondolom, hogy kulcsjátékosként számít rám. Több poszton is tudok játszani, hogy hol lesz rám elsősorban szükség, az ki fog alakulni. Várhatóan a kapásoldal és a bekk pozíció az, ami rám vár, így első körben. Szeretném, hogyha sokat és jól tudnék játszani.

- Mire viheti a BVSC a következő bajnokságban?

- A BVSC a most befejeződött bajnokságban is többször megnehezítette azoknak a csapatoknak a dolgát, amelyeket jobbnak tartott mindenki. Mi Szolnokon is csak egy nagyon nyögvenyelős meccsen tudunk ellenük győzni, ha jól emlékszem. Azt gondolom, hogy ez a következő bajnokság BVSC-szereplését is jellemezni fogja. Még nem tudjuk pontosan, hogy milyen lesz a többi csapat, de ha minden összejön, szerintem reális a vezetés által megfogalmazott elvárás, a hatodik hely. Kis szerencsével ennél jobb is lehet.

- A játékstílus változik-e azzal, hogy ti ketten érkeztek.

- Szerintem marad a BVSC-t eddig jellemző pörgős, brusztos játék, ami Matyinak és nekem is fekszik.

- Sok sikert a vasutasoknál!