FACEBOOK

Hosnyánszky Norbert visszatér Egerbe

Hosnyánszky Norbert visszatér Egerbe
hozzászólás, 2014.05.23.

Szolnokról visszaigazol volt csapatához, Egerbe Hosnyánszky Norbert. Hárai Balázs hosszabbított a bajnoknál.

Az olimpiai bajnok, világbajnok átigazolási hírét, amely pletykaszinten már jóval korábban elterjedt, a klub honlapján közzétett pénteki cikk tette hivatalossá.

Hosi az okot így fogalmazza meg: "megszerettem Egert!". A városról, a csapattal elért sikerekről szép emlékei vannak, legnagyobb sportélményének nevezi, amikor a klub fennállásának századik évfordulóján bajnoki címet sikerült nyerniük az Egerrel.

Mint fogalmazott, a városban korábban is minden adva volt ahhoz, hogy játékosként csak a dolgára koncentrálhasson.

Elmondta azt is, mennyire jólesett neki, ahogyan a bajnoki döntő során a Szolnok játékosaként köszöntötték őt az egriek.

Hosnyánszky Norbert úgy véli, az Eger újra a bajnoki döntőt célozhatja meg, s a nemzetközi szereplésben is cél lehet a határozott előrelépés.

A Szolnok leendő játékoskeretére utaló megjegyzésre reagálva azt mondta, hogy az eddig említetteken kívül főként az befolyásolta döntésében, hogy Egerben biztosítottnak látja a szakmai fejlődését. Tanulni tud Dabrowski Norberttől, meggyőződése, hogy  az új generációhoz tartozó edző ki fogja tudni hozni belőle a maximumot.

A vlv érdeklődésére Bárány Attila klubelnök elmondta, hogy Hosnyánszky Norbert két évre kötelezte el magát régi-új klubja mellett.

Mint korábban hírül adtuk, az egriek egykori játékosa, Erdélyi Balázs visszatér Amerikából és az egriek játékosa lesz. Ugyanakkor várható, hogy - legalább - hat ember távozik az idén is bajnokságot nyert csapatból.

Esti hír, hogy Hárai Balázs aláírta újabb, egyéves szerződését a bajnok csapatnál.