FACEBOOK

Az Eger megvédte bajnoki címét

Az Eger megvédte bajnoki címét
hozzászólás, 2014.05.20.

Igazi döntőben, drámai meccsen győzött az Eger és ezzel 3:1-re megnyerte a döntőt.

OB1, bajnoki döntő, negyedik mérkőzés

Eger-Szolnok 14:11 (3:4, 2:4, 5:0, 4:3)
Eger, Bitskey uszoda, v.: Németh A., Fodor
Eger: Bisztritsányi, Bátori 2, Graham 2, Gór-Nagy 1, Bundschuh, Hárai 3, Biros 3. Cs.: Meixner (kapus), Zalánki, Salamon 1, Kovács G. 2, Bedő, Varga II. Zs., Lőrincz. Vezetőedző: Dabrowski Norbert
Szolnok: Decker A., Gocics 1, Hosnyánszky 4, Hangay, Jansik D. 1, Kis G. 2, Török 3. Cs.: Vörös, Alekszics, Pásztor, Kalmár, Nagy R., Tóth P. Szakmai igazgató: Kovács István
Gól - emberelőnyből: 8/17, illetve 7/23
Gól - ötméteresből: 2/2, illetve 1/2
Kipontozódott: Bundschuh (14. p.), Salamon (20. p.), Gór-Nagy (21. p.), Varga (24. p.), ill. Jansik (13.), Gocics (22. p.), Alekszics (30.), Hosnyánszky (31. p.)
Kiállítás cserével, végleg: Bedő (25.), ill Török (17. p.)
Kiállítás 4 perces büntetéssel: Vörös (25. p.)

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE A MÉRKŐZÉSRŐL

A meccs első szakaszában a szolnokiak még uralták a játékot, több góllal elhúztak és nem tűnt úgy, hogy veszély fenyegeti a bajnoki döntő kiegyenlítésére vonatkozó terveiket.

Aztán megtorpanás következett, az Eger feljött, átvette a vezetést és el is húzott. A vendégek már nem tudtak visszakapaszkodni, amiben egy négyperces büntetés is közrejátszott.

A játékvezetők tevékenységét mindkét részről bírálat érte, egyrészt a döntő eddigi meccseihez képest teljesen más szemlélet miatt, a rengeteg kiállítás okán és természetesen egy-egy konkrét ítéletből kifolyólag is.

A díjkiosztás után az egriek a csapattal együtt még sokáig ünnepeltek az utcán, az uszoda mellett.


vlv-képek


VLV-VIDEÓK (DIGIsport és vlv):

1:0 - Gór-Nagy gólja

1:1 - Török első gólja

1:2 - Jansik Dávid gólja

2:2 - Biros első gólja

2:3 - Gocics gólja

2:4 - Kis Gábor első gólja

3:4 - Kovács Gábor első gólja

Bisztritsányi ötméterest véd

3:5 - Török második gólja

4:5 - Graham első gólja

4:6 - Hosnyánszky első gólja

4:7 - Hosnyánszky második gólja

5:7 - Biros második gólja, ötméteres

5:8 - Török harmadik gólja


6:8 - Salamon gólja

7:8 - Graham második gólja

8:8 - Hárai csavargólja

9:8 - Bátori első gólja

10:8 - Hárai második gólja

11:8 - Biros harmadik gólja, ötméteres

11:9 - Kis Gábor második gólja

12:9 - Kovács Gábor második gólja

13:9 - Bátori második gólja

13:10 - Hosnyánszky harmadik gólja, ötméteres

13:11 - Hosnyánszky negyedik gólja

14:11 - Hárai harmadik gólja

Az ominózus utolsó időkérés



Díjátadás


Kovács István nyilatkozata a DIGIsportnak


- Kovács István az utolsó időkérésnél mondta, hogy elvették tőlünk ezt a mérkőzést mégis próbáljuk meg ezt a meccset értékelni.

- Nem akarom felmenteni a játékosaimat, ezek a fiúk küzdöttek, amennyire csak bírtak, ilyen összeállításban is. Vezettünk 7:5-re, bárkivel megnézem ezt a meccset onnantól kezdve, bármilyen szakemberrel, hogy mik történtek. Se én, se a játékosok nem tudnak arra készülni, amellett, hogy bárkit is felmentenék, amit tett, de nem lehet készülni arra, hogy az előző két meccsen milyen bíráskodás volt és most. Mit mondjak a játékosoknak? Ne nyúljatok hozzájuk, mert ma pingpongmeccsre jöttünk? Gratulálok az Egernek, de azt kívánom nekik, hogy egyszer vezessenek hazai pályán, nemzetközi szinten nekik így meccset.

Annak ellenére, hogy jó a viszony a két csapat között, felháborító, hogy időkérésnél odajön egy ember és ott áll a mi időkérésünknél. Azt gondolom, hogy ez intelligencia kérdése, ez sport és itt azt gondolom, hogy a fair play a legfontosabb. Mind a két csapat küzdött, mind a két csapat megpróbált mindent. Szerintem nem volt szüksége erre az Egernek. Ők szerencsésebbek voltak, betegek voltak a játékosok már a Szeged ellen is, éltek a lehetőséggel. Örüljenek annak és én is szívből gratulálok nekik. De ennek a csapatnak ezekre, amiket csinálnak, nincs szüksége.

- Fájóbb így ez az ezüstérem, mint a tavalyi? Akár az összes meccset tekintve nem csak a mait.

- Tavaly minket egyáltalán nem vártak a döntőbe és egy gólokkal kaptunk ki háromszor. A hazai pályával nem tudtunk egyszer sem élni, ami nagy probléma Szolnokon. Bizonyítási kényszer van most már hazai pályán. Idegenben helytálltunk én azt gondolom. Ha normális mederben folyt volna a mai mérkőzés, nem tudjuk mi lett volna. Az Eger nagyon jól kihasználta, hogy mi erre a meccsre két OB I/b-s fiatallal érkeztünk. Nyilván nekik nagyon kedvezett, hogy ilyen sok szórás volt. Mindig azt mondom, ha az ellenfél él ezekkel a lehetőségekkel, csak gratulálni tudok neki. Nyilván ez egy fájó dolog nekünk, mert nagyon kíváncsi lettem volna én is, hogy mi lett volna, ha teljes csapattal játszunk. Nem adatott meg nekünk ez, különböző okok miatt, ami ugye kívül áll a vízilabdán. Jövőre megpróbáljuk újra. Ami nagyon tetszett az összes döntőben, hogy az utolsó leheletükig játszottak a fiúk. Függetlenül attól, hogy ki hol fog játszani jövőre, függetlenül attól, hogy milyen összeállításban lesznek a csapatok, a szívüket-lelküket kitették. Most erre futotta, erre a mérkőzésre. Kicsit bíztunk abban, hogy talán a betegek hiányát tudjuk pótolni. A harmadik negyedig úgyis állt ez a mérkőzés. Elfáradtunk.

- Köszönöm szépen az értékelést.

(Lejegyezte: Tina)


DABROWSKI NORBERT a waterpolo.hu-nak:

- Nem erre a forgatókönyvre készültünk, viszont ha már így alakult – azaz sok kiállítást fújtak a játékvezetők –, igyekeztünk alkalmazkodni hozzá.

Azt kértem a fiúktól, 5:8-nál se kezdjenek türelmetlenkedni, ne idegeskedjenek, mert ha ez maradt a trend – és semmi sem mutatott arra, hogy változna –, akkor ugyanúgy fogunk járni, mint a legutóbbi hazai mérkőzésünkön.

Az döntött, hogy higgadtabbak tudtunk maradni, csináltuk azt, amit megbeszéltünk, a hátrányos védekezésünkön pedig sikeresen változtattunk a második félidőre.

Ja, és még annyit, hogy persze eddig is tudtam, Biros Péter zseniális játékos, de a mai döntőn olyan mértékben járult hozzá a sikerünkhöz – nem pusztán a góljaival –, hogy csak állok, és nem győzöm csodálni a nagyságát.



Dabrowski Norbert nyilatkozata

- Nem voltunk benne biztosak a szezon elején, sőt azt gondoltuk, hogy ha bajnoki címet nyer az Eger, akkor Gerendás Györggyel fogunk interjút készíteni, de úgy alakult az élet, hogy januárban átvetted a vezetői posztot. Akkor volt benned bármiféle félsz, hogy tudod-e azt az elvárást folytatni, amit Gerendás György ennél a csapatnál "elhelyezett".

- Nyilván Gyuri nagyon sikeres volt és nagyon nehéz volt utána a csapat élete. Félsz nem lehetett bennem, kicsit olyan volt, mint a Kelly hősei, nekem azt kellett elhitetnem, hogy megyek a tank előtt és mutatom az utat. Akármikor bajban voltunk, ők nem láthatták rajtam egy pillanatra sem, persze voltak bizonytalanságaim, de ők ebből nem láthattak semmit.

- A csapatnak is voltak bizonytalanságai, akár, ha csak a döntő párharcait nézzük és ez is egy hihetetlenül fordulatos mérkőzés volt. Megint tudatos volt, hogy tudtátok, hogy fordítani tudtok, és erőben felül tudjátok múlni a Szolnokot? A harmadik negyed 5:0-s fordulatát nem is tudom, hogy lehet-e egyáltalán tudatosnak nevezni.

- Nyilván az, hogy előtte már meg tudtuk csinálni, az hitet adott nekik. Elmondtam nekik, hogy 8:5-nél, ha megbillenünk, mint a BL meccseken, akkor végünk van. Higgyék el, hogy volt már olyan, amikor elment az ellenfél, de mégis meg tudták csinálni. Bíztam benne, hogy meg tudják újra.

- Más az érzés így vezetőedzőként, az első bajnoki aranyérem?

- Persze. Csodás érzés, nyilván rettentő nagyon feszültség szabadult fel bennem is. Megmondom őszintén az utóbbi napokban rendszertelenül és keveset aludtam. Erre nem lehet felkészülni, se az érzésre, se arra, ami történt ma. Csodálatos.

- Talán most akkor örömödben nem fogsz tudni aludni, de inkább legyen így. Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Tina)


DECKER ATTILA a vlv-nek:

- Gratulálok az Eger újabb bajnoki címéhez! Úgy gondolom, hogy azért megnehezítettük a dolgukat még úgy is, hogy két meghatározó játékosunk, Mitrovics és Vámos Marci hiányzott, így csonkábbak lettünk a cserék terén. A kiállítási statisztika tükrözi, hogy ez nem volt számunkra egy egyszerű mérkőzés most nem is a négypercesre gondolok, bár meggyőződésem, hogy Vörös Viktor nem ütötte meg Bedő Krisztiánt, én a vízből úgy láttam, hogy Viktor el akart indulni és ebben Krisztián megakadályozta. A rengeteg kiállítást azért tartom felháborítónak, mert a döntő eddigi három meccsén teljesen más felfogásban bíráskodtak a játékvezetők. Nem hiszem, hogy ez jó tendencia a magyar vízilabda számára, hogy három meccsen így vezetünk, aztán a negyediken egész máshogy. Félreértés ne essék, az Eger teljesen megérdemelten nyert, nem ezzel van a probléma.

A mi részünkről szerintem mindenki megtette, amit tudott, mindenki hajtott, azt gondolom, kihoztuk magunkból a maximumot. Jövőre más lesz, az biztos...


Biros Péter nyilatkozata a vlv-nek

- Gratulálok, Peti! Egy ilyen bajnoki címnek, egy ilyen pályafutásnak a vége felé, nem a végén, de a vége felé, mennyire tudsz örülni? Milyen érzés mondjuk összehasonlítva az első időszak érmeivel?

- Teljesen más. Amikor a Honvédban játszottunk együtt, akkor olyan természetesebbnek vettük, hogy megnyertük a bajnokságot. bele is szürkültünk ebbe az érzésbe, az utolsó év valószínűleg azért sikerült félre, mert már nem haraptunk eléggé. Teljesen más itt a szituáció attól, hogy itt egy városért küzdünk, egy klubért. Hát, más közeg, és amikor bajnoki címért játszol, vagy valamilyen fontos mérkőzés van, és ugye kijönnek hárpmezren…, de mind a kettőnek megvolt a saját maga varázsa, úgyhogy az azért, ez meg ezért, úgyhogy mindegyik kedves nyilvánvalóan, de már gombócból is sok ez a sok döntő. :-)

- Jó. Most ennek a párharcnak nem ti voltatok azért az esélyesei annak ellenére, hogy a bajnoki címet védtétek. Közben hogy érezted? Hogy alakult? Nagyon fordulatos volt, ugye ez volt az első meccs, ahol hazai csapat nyert. Hogy értékeled az egész sorozatot?


- Ezzel azért én vitatkoznék, hogy most nem mi voltunk az esélyesek. Nyilvánvalóan most nem tudom, hogy miből következett ez, de…

- Megnyerték az alapszakaszt…

- Hát megnyerték az alapszakaszt, igen, így van, de hát… na mindegy, ebből lehetett kiindulni, de én azt mondom, nyilván nem tudom, hogy miért alakult ez így, hogy mindig az idegenbeli csapat tudott nyerni. Az első meccs talán azért, mert mindenki pont ezért, hogy azt gondolta, hogy esélyesebb a Szolnok, ezért tudtunk mi ott nyerni. Utána annak a visszavágónak az volt a pszichológiája, hogy mi kerültünk „happy” hangulatba, azért mert Szolnokon sikerült, nem hittük el, hogy kikaphatunk, és ez alól is nyilván fel kell menteni a csapatot, mert nem tudjuk, hogy milyen kikapni, mert azt hiszem, hogy azelőtt 10 bajnoki, vagy 10 rájátszásbeli mérkőzésen nem kaptunk ki, szóval az egy jó pofon volt avégett, hogy azért csak ki tudunk kapni. Utána jött az, hogy megint az a csapat nyert, amelyik „hullámvölgyben” volt, és én azt mondom, hogy az döntött az előző mérkőzésen és ezen a mérkőzésen is, hogy Dávid megérezte a védést, elkezdett védeni, ezáltal jobban védekeztünk, ezáltal jobban támadtunk, és magabiztosabb lett a csapat. Ennyi. Nyilván kihatott a mérkőzésre, meg az egész párharcra, hogy mi többen voltunk, mint a Szolnok. Több játékosunk van, többen voltunk játékban, és ezt tudtuk kamatoztatni ezen az egész párharcon.

- Hogyan tovább? Neked? A csapatnak?

- Valami csak lesz most. Megiszunk egy pohár vizet, vagy üdítőt. Vagy nem tudom. Nyilvánvalóan lesz fogadás. Utána a „dolgos hétköznapok". Én személy szerint egy hét múlva megyek Máltára, úgyhogy túl sokat nem leszek itthon, de hát azt próbáljuk hasznosan eltölteni.

- De ősszel folytatódik…?

- Ősszel természetesen, még van egy évre szerződésem, talán még egy év, amikor még játszanék, utána úgy, ahogy több régi csapattársam szögre akasztotta a sapkát egy napja, úgy valószínűleg én is.

- Péter, jó pihenést kívánok, jó játékot Máltán, és találkozunk ősszel.

- Köszönöm, és a szurkolóinknak is nagyon köszönjük, hogy kitartottak a végén mellettünk, és ilyen sokan voltak. És a csapatnak elfelejtettem gratulálni a bajnoki címhez. :)

- Nem baj, pótoltad. :) Köszi!

- Köszönjük.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Bisztritsányi Dávid nyilatkozata


- Szívből gratulálok, ehhez az aranyéremhez. Megint egy érdekes mérkőzésen vagyunk túl. Nem kezdted te sem különösebben jól a védésekkel. Nem tudom, hogy jöhet ilyen fordulat egy meccsen és egy csapaton belül, amit te is illetve a csapat tud produkálni.

- Azt gondolom, hogy a mérkőzést behatárolta a játékvezetői felfogás. Láthattuk, hogy a végén szinte mindkét csapatból, mindenki kipontozódott vagy kiállították őket cserével. Ilyen is van, ilyen is előfordul. Ma így kellett megnyerni ezt a mérkőzést. A Szolnok elfogyott a végére, mi ezt tudtuk kezelni és megnyertük.

- Ha a játékvezetői felfogásról beszélünk, azt gondolom, hogy inkább az Eger tudta kizárni ezt és sokkal inkább a játékra összepontosítani, nem a játékvezetésre.

- Nem kell kizárni, ezt el kell fogadni. Az elején a Szolnok nyilván jobban élt vele, mert ők belőtték az emberelőnyöket, mi nem, úgyhogy ezért vezettek. Utána ők elfogytak és olyan játékosok voltak a vízben, akik az idei évben kevés lehetőséget kaptak illetve nagyon fiatalok.

- Ha a négy meccset nézzük együtt, nagyon kemény párharc volt, édesebb így a győzelem?

- Nem mondanám. Jó nyerni, mindenhogy jó nyerni.

- Köszönöm szépen és gratulálok!

(Lejegyezte: Tina)



Hárai Balázs nyilatkozata a vlv-nek

- Gratulálok, Pufi! Egy "sima meccsen" megnyertétek a bajnokságot. Értékeld, légy szíves, higgadtan...


- Köszönjük szépen. Örülök, hogy kintről az látszódott, hogy egy sima mérkőzést nyertünk meg, mert három góllal vezettek elég sokáig, de ez a lényegen nem változtat, mi nyertünk. Úgy gondolom, hogy az, amiért én ideigazoltam, ebbe a csapatba, hogy a legjobb közösségnek gondoltam az egri csapatot, megmutatkozott a mai mérkőzésen is. Háromgólos hátrányból is fel tudtunk állni, és küzdöttünk és hajtottunk egymásért, ami mutatja, hogy mennyi erő van ebben a csapatban.

- Mi okozta ezt a nagy kontrasztot a nemzetközi szereplés és a hazai játék között. Nem is az eredményességre gondolok, de sziporkáztatok ma is. Nem is egy gyenge csapat ellen.

- Úgy gondolom, hogy elég sok minden történt az évben, ami miatt nehezebben tudott összeállni a csapat, ezt mutatja a múltkori mérkőzés is, amit itthon játszottunk, hogy úgy gondoltuk, hogy nem kaphatunk ki itthon, és mégis kikaptunk, de… nem tudom.

- Hogyan tovább? Mennyi pihenőtök lesz?

- Most egy kőkemény öt nap pihenőt kapunk, szerintem, ha jól számolok. Mert ugye holnap még valószínűleg van közös program, és utána jövő hétfőn kezdődik a válogatott. Reméljük, hogy minél több embert behívnak ebből a csapatból.

- Gratulálok, Pufi, sok sikert a nyárra.

- Köszönjük szépen.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Hárai Balázs nyilatkozata


- A meccs emberének választották kommentátorok téged. Azt hiszem, hogy ezért is igazoltál Egerbe.

- Igen, köszönöm szépen, köszönjük szépen. Úgy érzem, hogy ez egy nagyon nagy csapatmunka volt. Mindegy, hogy ki hogy játszott a mérkőzésen, egymásért játszottunk és egymásért harcoltunk, ezért sikerült nyernünk. Ezért is igazoltam ide, mert úgy gondom, hogy ez volt ebben a bajnokságban, ez a csapat, ahol a legjobb összetartás volt.

- Sok érdekes ítélet tarkította a meccset, és sok kiállítás volt. A lényeg, hogy talán ti tudtátok jobban kizárni ezt, és inkább a játékra, egymásra koncentrálni, és nem beszélve arról a harmadik negyedről, ahol megfordítottátok a mérkőzést. Te is akkor kezdted el szórni a gólokat.

- Majdnem beleestünk ugyanabba a csapdába, amibe múltkor a hazai mérkőzésünkön, de szerencsére tudtuk, hogy a végére el fognak fáradni, és sokkal hosszabb a kispadunk, mint nekik, és ezt próbáltuk kihasználni a mérkőzés végéig.

- Mi volt ennek a csapatnak az az ereje – ugye itt volt egy edzőváltás is, tudjuk, az év elején – , amivel ismét meg tudta védeni a címét, hiszen nem feltétlenül láttuk magabiztosnak az idei Egert, mint a tavalyit.

- Sőt abszolút nem, az elején. De úgy gondolom, hogy a közönség... és azért egymásért tudtunk harcolni és küzdeni, és sok olyan csapatprogram van év közben is, ami megerősíti azt, hogy mi legyünk a legjobbak.

- Lehet ezt még tovább ismételni, fokozni? Maradhat az egrieknek a hegemóniája akár?

- Természetesen lehet.

- Milyen ez most, amit itt tapasztaltok?

- Nagyon jó érzés. Sajnos, amíg itt játszottam régebben, addig nem tudtam ezt tapasztalni, de ezt vártam, és ezért is jöttem ide, mert ez az élmény úgy gondolom, hogy egyedüli Magyarországon.

- Számodra, aki ugye a válogatottban is ott vagy, nagyon fontos, hogy egy ilyen csapatban tudsz készülni, és készülni akár a válogatottbeli mérkőzésekre, megmérettetésekre is.

- Így van, fontos az, hogy a válogatott játékosok is egy olyan csapatban játsszanak, amely az első egy-két… szóval a dobogós helyezésekért tudjon játszani.

- Köszönjük szépen, gratulálok még egyszer.

- Köszönöm.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Gór-Nagy Miklós nyilakozata a vlv-nek

- Így kell ezt csinálni, Miklós. Mit mondott a jósnő mára?

- Igen. :) Nem beszéltem vele mostanában.

- Nehéz meccs volt nagyon?

- Én nehéznek éreztem, de lehet, hogy inkább hosszúnak, leginkább talán azért, mert a végén másfél negyedet kint kellett ülnöm a padon, mert kipontozódtam. A kérdésre válaszoltam, azt hiszem.

- Ez igaz. Jó, hát kívülről nehezebb volt, mint belülről?

- Kívülről mindig sokkal nehezebb. De hát a csapat, ez egy kivételes csapat, úgyhogy azt gondolom, hogy tényleg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a brigádról. Nagyon közel áll a szívemhez, nagyon meghatódtam itt a végén, hogy győzni tudtunk. Ez egy nagyon hosszú és nehéz év volt, rengeteget dolgoztunk, hogy ma ezt az aranyérmet a nyakunkba akasszák, és azt hiszem, hogy megérdemeltük.

- Gratulálok, Miklós! Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)


Gór-Nagy Miklós a bajnoki cím ünneplésre szervezett fogadás közben arra kérte a vlv munkatársát, hogy az alábbiakkal egészítse ki videónyilatkozatának tartalmát:

Hosszú volt az év, nem januárban kezdődött, ezt a csapatot még tavaly rakta össze az előző edző, Gerendás Gyuri, akinek nagyon nagy része van ebben a sikerben, úgyhogy neki is szeretném megköszönni!



Salamon Ferenc nyilatkozata a vlv-nek

- Elhallgatott a "Salamon Feri! Salamon Feri!" kórus, hát Feri, gratulálok, szívből. Nagyon szép volt, fordulatos, izgalmas meccs és bajnoki cím. Mesélj!

- Köszönöm szépen, köszönöm szépen a csapat nevében, és azt kell, hogy mondjam, hogy a szurkolók nevében is, mert kiszurkoltuk ezt a győzelmet. Vagy nem is ezt a győzelmet, hanem ezt az egész bajnokságot. Felemás évünk volt, nem olyan, mint tavaly, kicsit göröngyösebb, de a végére összeálltunk, és ez a lényeg.

- Ez a mai meccs, ez sorsdöntő volt? Tehát, hogyha mondjuk lett volna egy ötödik, ott mi lett volna?

- Hogyha ugye most Szolnok nyert volna, akkor más tészta lett volna Szolnokon nyerni. Nem lett volna egyszerű, mint most kétszer a döntő folyamán, de ez már nem következik be, úgyhogy…

- Igen. Tudod-e már, hogy hogyan tovább?

- Még nem tudom. Még egy pár nap kell, és utána tisztulnak le a dolgok.

- Mindenesetre jó pihenést kívánok a következő napokra, és gratulálok a bajnoki címhez.

- Köszönjük szépen.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Bátori Bence és Kovács Gábor nyilatkozata a vlv-nek


- Gratulálok gyerekek, nagyon szép munka volt, értékeljetek nyugodtan, higgadtan.

- Kovács Gábor.: Mit értékeljek ezen? Gyönyörű volt. :) (Mutatják az érmet.)

- Bátori Bence: Én úgy érzem, ha össze kéne foglalni, akkor: a szív diadala volt. Igazából nagyon hamar elveszett a taktika, mert nem számítottunk arra, hogy ilyen sok kiállítás lesz. Meglépett a Szolnok, de utána tisztáztuk és megbeszéltük, hogy még egyszer nem esünk ugyan abba a hibába, mint egy hete ugyanitt, itthon. Úgy hiszem, hogy ezt maximálisan teljesítettük.

- De hárommal is vezettek már…

- K.G.: Így van. Azt hiszem Norbi is nyilatkozta azt, hogy taktikázhatunk és hogy a taktika fontos része a játéknak de ez az egymásért való küzdés nélkül, amit úgy érzem, hogy ma és mind a négy meccsen küzdeni akarásból beletettünk, az magáért és egymásért beszél. Csúnyán mondva „beledögölve” egymásért a vízbe.

- B.B.: Még azt is el kell mondani, hogy nagyon mélyről jöttünk vissza ebben az évben, úgyhogy rengeteget dolgoztunk ezért, de a végén meglett az eredménye.

- Gratulálok és sikereket kívánok mindkettőtöknek a nyári időszakra.

- Köszönjük szépen.

(Lejegyezte: Enikő)