FACEBOOK

Továbbra is a Honvéd mögött az OTP Alapkezelő

Továbbra is a Honvéd mögött az OTP Alapkezelő
hozzászólás, 2014.04.10.

Az OTP Alapkezelő újabb egy évre kiemelt támogatója lett a Racionet Honvéd vízilabdacsapatának.

Az együttműködés keretében a csapat többszörös olimpiai bajnok játékosai közreműködnek az OTP Alapkezelő legújabb termékének, az OTP Aktív Fix Alapnak a népszerűsítésében, amelynek befektetései az egészségtudatos életmódhoz kapcsolódnak. A befektetők az alappal egészséges élelmiszereket és sporteszközöket gyártó nemzetközi nagyvállalatok teljesítményéből részesedhetnek.

Az együttműködés bejelentése alkalmából megrendezett csütörtöki sajtótájékoztatón Gáti László marketing és értékesítési igazgató számolt be a legújabb alapról.

„Az egészségmegőrzés egyre fontosabbá válik világszerte, mert sajnos a civilizációs betegségek komoly társadalmi veszélyt jelentenek. Ennek a trendnek köszönhetően az egészségtudatos életmód egy kedvező befektetési lehetőség is, hiszen jelentős megtérülési lehetőséget látunk az egészséges élelmiszereket, táplálék kiegészítőket, sportszereket gyártó nemzetközi nagyvállalatokban. Új termékünk, az OTP Aktív Fix Alap (www.aktivfixalap.hu) tőkevédelem és biztosított hozam mellett nyújt részesedési lehetőséget tíz globális nagyvállalat részvényeinek jövőbeli teljesítményéből. Néhány ismert név: Danone, Kellog’s, Nestlé, adidas, Nike.

Dr. Törőcsik Mária és Trend Inspiráció Műhelye segítségével 600 fős mintával egy online hazai trendkutatást is végeztünk, vajon milyen fogadtatásra találhat új alapunk befektetési filozófiája. A kutatás igazolta, hogy a magyarok is egyre nyitottabbak az egészségmegőrzés iránt. Ma már többet költenek erre, mint az elmúlt években, és a jövőben is tervezik kiadásaik növelését. Elsősorban az egészséges élelmiszerek iránt érdeklődnek, így befektetési kosarunkban is nagyobb súllyal szerepelnek élelmiszeripari vállalatok.

Fontosnak tartom, hogy az OTP Aktív Fix Alap népszerűsítésére többszörös olimpiai bajnok sportolókat – dr. Kiss Gergelyt, Gergely Istvánt és dr. Steinmetz Barnabást – sikerült megnyernünk, akiknek a személye egyet jelent az egészségtudatos életmóddal, a mozgással. Örülök, hogy ezáltal továbbra is együttműködhetünk a Racionet Honvéd vízilabda csapatával, amely az idei bajnokságban kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Strommer Pál, a Racionet Honvéd vízilabda szakosztályának elnöke beszámolt a csapat munkájáról, esélyeiről a bajnoki rájátszásban, illetve a nemzetközi kupaszereplés lehetőségeiről.

Az olimpiai bajnok játékosok nevében Kiss Gergely köszönte meg az OTP Alapkezelő továbbra is támogatója lesz az idei bajnokságban várakozáson felül teljesítő, legrosszabb esetben is negyedik helyezett csapatnak.

vlv-képek a sajtótájékoztatóról

VLV-VIDEÓ: