FACEBOOK

Szivós-szezon a médiában

Szivós-szezon a médiában
hozzászólás, 2014.04.10.

Megrohanta a sajtó Szivós Mártont. A szívműtét után lábadozó játékos egy napja hagyta el a kórházat, de már csak a Fürge Ujjak, valamint a Kutyák és Lovak olvasói kénytelenek nélkülözni nyilatkozatát. Két telefoninterjút szemléztünk.

Lenyűgöző az a türelem, amivel Marci állja ezt az ostromot.Mindenki magáénak szeretné tudni az "exkluzívat", a tegnapi, "kórházkilépő" álló sajtókonferencia után az egyedi kérések jönnek. (Egyszer majd mi is készítünk egy nagyinterjút, de megvárjuk, míg a mostani hullám lecseng.)

El kell ismerni, hogy a többnyire felületes beszélgetések mindegyikéből megismerhető azért egy-két érdemi információ, s így napról napra többet tudunk meg arról, hogy mi történt és hogy miként telnek most Marci napjai.

Érdekes például, hogy a mellkasi és hátfájdalmat érezve azért nem jutott eszébe az infarktus lehetősége, mert világéletében úgy gondolta, hogy aki infarktust kap, az egyszerűen összeesik az utcán. Ilyen értelemben Szivós Marci esete nagy mértékben segíti az emberek tájékozottságának javítását is, az elmúlt napokban nyilván nagyon sokan döbbentek meg, érezték át, hogy jobban oda kell figyelniük saját magukra, hiszen ha egy élsportolóval ilyesmi megtörténhet, akkor nekik sem árt felkészülni hasonló helyzetre - nem beszélve az esetleges megelőzésről.

Érdekes az is, hogy megtudtuk: Marci pulzusa jelenleg nem emelkedhet percenkénti 120 fölé. Gyakorlatilag ez az egyetlen dolog, amire nagyon kell vigyáznia. Na és erre hogy derült fény? Czollner Gyula, a SportKlub szakkommentátora a Dodzsem plusz című műsorban egy kis autóversenyzésre hívta Marcit, mondván, hogy ezt már korábban megbeszélték, és most úgyis ráér... :-)

dodzsem (SportKlub)



Ma reggel (M1)