FACEBOOK

Magyar-horvát - Benedek Tibor máris csapatot hirdetett!

 Magyar-horvát - Benedek Tibor máris csapatot hirdetett!
hozzászólás, 2014.04.07.

Hat világbajnok nincs nevezve, de a cél így is a győzelem.

Kijelölte csapatát Benedek Tibor a jövő keddi (április 15-i) Világliga-selejtezőre, amelyet Pécsett játszunk, Horvátország válogatottjával. Az összetartáson a Primorje Rijeka két magyar játékosa is ott lesz, de a meccsen nem szerepel.

A csapat:

Decker Attila, Lévai Márton (kapusok),
Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Kovács Gábor, Madaras Norbert, Tóth Márton, Török Béla, Vámos Márton (mezőnyjátékosok).


Varga Dániel és Varga Dénes is a fiúkkal edz, de a mérkőzésen nem játszik (ők a hétvégén a Jadranska Liga négyes döntőjén vesznek részt, akárcsak a horvát válogatott tagjainak többsége).

BENEDEK TIBOR szövetségi kapitány a vlv-nek:

- Hárai és Gór-Nagy a sérülése miatt fog hiányozni, Szivós Marci története ismert, Varga Dani és Varga Dénes a Jadranska Liga négyes döntőjében szerepel a hétvégén, s Nagy Viktor is pihenőt kapott. A csapat vasárnap találkozik, este már Pécsen edz, hétfőn két újabb edzésen gyakorolunk és a meccs napján, kedden délelőtt is lesz még egy átmozgató edzés.

- Mi az elvárás?

- Hogy szoros meccset játsszunk és ezen belül, akár ötméteresekkel is, győzzünk. Egyúttal ez egy bizonyítási lehetőség, sok játékos mutathatja meg, hogy helye van a nyári keretben. Ezen kívül már csak a bajnoki rájátszás meccsein lesz erre módjuk. Bármennyire is nem tűnik fontosnak ez a találkozó, hiszen a Világliga-csoportot már megnyertük, úgy gondolom, azoknak, akik most a helyükért küzdenek, életük eddigi egyik legfontosabb meccse kell, hogy legyen.


A Magyarország-Horvátország Világliga-mérkőzés április 15-én, 19 órakor kezdődik Pécsen, az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában. Jegyek most szerdán 10 órától kaphatók rövid ideig az uszoda pénztárában. A mérkőzést a DIGIsport közvetíti.