FACEBOOK

Benedek Tibor kerete

Benedek Tibor kerete
hozzászólás, 2014.03.24.

A szövetségi kapitány hétfő este ismertette a vlv-vel 17 tagú keretét, amely háromnapos edzőtáborozáson vesz részt a hétvégén. A külföldiek ezúttal nem jönnek haza.

A meghívottak a március 30-31, április 1-jei martfűi edzőtáborozásra:

Decker Attila, Lévai Márton, Nagy Viktor (kapusok)

Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Kovács Gábor, Szivós Márton, Tóth Márton, Török Béla, Vámos Márton, Zalánki Gergő (mezőnyjátékosok).

BENEDEK TIBOR a vlv-nek:

- A keret a szokásos, egy módosulás történt, Salamon Feri helyett most Török Béla kapott meghívót. Ez az utolsó összetartás a nyári kerethirdetés előtt - ezt a megállapításomat figyelemfelhívásnak, egyben talán figyelmeztetésnek is szánom, hiszen a nyári keret már nem lesz nagy létszámú, ez most talán az utolsó lehetőség mindenki számára, hogy bizonyítson, s természetesen a következő két hónapot is valamennyi játékosnak nagyon komolyan kell vennie.

Négy edzés lesz Martfűn és sok taktikai gyakorlás. Akik nem voltak a Volvo Kupa-héten, azoknak sok új dolgot kell elsajátítani, a többiek meg felfrissítik az akkor megtanult elemeket. Mindenkinek hasznos lesz ez a három nap - azt gondolom, hogy nekem is.


A szövetségi kapitány nemrégiben, a vlv-nek adott interjúban fejtette ki részletesen elképzeléseit a következő időszakról.