FACEBOOK

Jug-edzőt buktatott a Barceloneta

Jug-edzőt buktatott a Barceloneta
hozzászólás, 2014.03.17.

Előbb a Primorjétól kapott ki otthonában - elég csúfosan - a Jug Dubrovnik, majd a Barceloneta vitte al a három pontot az egykor oroszlánbarlangként ismert dubrovniki uszodából. A vezetés eddig bírta. Miho Bobics az új vezetőedző.

Az eredménytelenség és az év elején kitűzött célok megvalósíthatatlansága miatt felmentették vezetőedzői beosztásából Veszelin Gyuhót, a Jug Dubrovnik mesterét.

A klub honlapján olvasható közlemény azt is rögzíti, hogy nem egyedül a vezetőedző felelős a kialakult helyzetért.

A medencepartok fenegyerekeként ismert, keménykezű edző hírében álló Gyuho ezután a klub juniorjaival foglalkozik, annak a Miho Bobicsnak a helyét veszi át, akit az ő eddigi posztjára neveznek ki az első csapat élére. Gyuho viszi magával másodedzőjét, az ő utódja Bobics mellett a klub egykori híres játékosa, az eddig szintén a junioroknál tevékenykedő Mile Smodlaka lesz.

Bobics 42 éves, egész pályafutását a Dubrovniknál töltötte, amikor Elvisz Fatovics irányította a Jugot, mellette dolgozott asszisztensként, így része volt két bajnoki cím és két kupagyőzelem megszerzésében. Miho Bobics jelenleg is a horvát junior válogatott másodedzője.


(Fotók: jug.hr.)