FACEBOOK

A Diapolo a szegediek új névszponzora

A Diapolo a szegediek új névszponzora
hozzászólás, 2014.03.04.

Az A Híd váratlan távozása után viszonylag gyorsan új névszponzort talált a szegedi vízilabdacsapat vezetése.

A klub honlapján szűkszavú közleményben tudatták kedden, hogy mostantól Diapolo Szeged VE néven szerepel a bajnoki döntőbe jutásra is esélyes csapat.

A közlemény:

"Csapatunk vezetése azon munkálkodott, hogy névadó támogatót találjon a csapat mellé. Jó hírekről tudunk beszámolni, a bajnokság végéig a Diaopolo – sportszergyártó cég – Szeged VE néven szerepelünk.

Sokáig nem is kell várni a hivatalos bemutatkozásra, pénteken 18 órakor a bajnokság rangadóján, Szolnokon szállunk harcba immár: Diapolo Szeged VE néven."

SZIVÓS MÁRTON csapatkapitány (Diapolo Szeged VE) a vlv-nek:

- Hétfőn közölték velünk a változás tényét, s úgy tudjuk, hogy a megállapodás egyelőre erre az idényre, a szezon hátralévő részére szól. Nem mondhatom, hogy megnyugvást jelentett a játékosok számára a hír, ugyanis senki sem volt ideges, mindenesetre kétségtelenül nagyon jó, hogy a vezetőség ilyen gyorsan szponzort tudott találni. Ennek nagyon örülünk és köszönjük szépen!

Emlékezetes, hogy a magyar válogatott görögországi Világliga-túrája közben, február 10-én került nyilvánosságra, hogy a szegedi csapat váratlanul elveszítette addigi névadó főtámogatóját, a helyi férfi vízilabdát 12 éven keresztül segítő Híd cégcsoportot, amely gazdasági okokra hivatkozva lépett vissza a klub finanszírozásától.

A vezetők azt ígérték, hogy mindent megtesznek új támogatók felkutatása érdekében, s azért, hogy a játékosokkal kötött szerződésekben foglaltakat teljesíteni tudják.

Érdekesség, hogy a szegedi csapatnak kizárólagos sportszerhasználati szerződése van az Arena céggel, így Szivósék Arena sapkában, Arena fürdőnadrágban játszanak, s a fürdőköpenyüket is e cég logója díszíti.

Juhász György szakosztályigazgató a vlv-nek elmondta, hogy a Diapolóval kötött mostani megállapodás nem érinti a sportszerek, -ruházatok használatát, a Diapolo kizárólag a névhasználat jogát vásárolta meg - négy hónapra. Az ellenérték összege nem publikus.