FACEBOOK

Alakul a vlv jövője

Alakul a vlv jövője
hozzászólás, 2014.03.01.

Azóta, hogy 2013 májusában az MVLSZ megszüntette a vlv.hu működési költségeihez való hozzájárulását, többször fordultunk olvasóinkhoz, hogy tájékoztatást adjunk vagy egyenesen segítséget kérjünk. Most megosztjuk a kedvező fordulat hírét is.

Fejlécünkben látványos változásra lehetnek figyelmesek az olvasók. Megjelent egy új logó, s ez jelzi, hogy a vlv tartós együttműködő partnerre lelt.

A vs.hu egy nemrég alapított általános hírportál, amely gyorsan fejlődik, s a terve az, hogy egy-két éven belül a legolvasottabb magyar nyelvű híroldalak közé kerüljön.

Mostantól a vs.hu kiadója értékesíti lapunk hirdetési felületét, s ennek fejében havi fix összeggel hozzájárul működési költségeinkhez.  

A vlv önálló marad, sőt továbbra is kereshet egyedi támogatót, szponzort munkájához. Erre szükség is lesz, mert a válogatott külföldi szereplésének helyszíni tudósításai nagyon költségesek, mi pedig nem szeretnénk alább adni az eddig megszokott színvonalnál.

Így hát továbbra is várjuk támogatók jelentkezését, reményeink szerint a biztonságossá váló napi működés további kölcsönösen előnyös egyedi megállapodások kiindulópontjául szolgálhat.

Vannak további terveink is, amelyekről még korai beszélni, most a lényeg: élünk és működésünk feltételei a következő egy esztendőben biztosítottak!

Kérjük, várjuk olvasóink további érdeklődését, támogató jelenlétét honlapunkon és facebook-oldalunkon!

vlv.hu

Címkék:
vlv vs.hu