FACEBOOK

Molnár Tamás a Reggeli Startban

Molnár Tamás a Reggeli Startban
hozzászólás, 2014.02.14.

Molnár Tamás a szezon végén valószínűleg befejezi sportolói pályafutását. A 38 éves center a Szeged gondjairól is beszélt, s elmondta véleményét az új magyar válogatottról a DIGIsport Reggeli Start című műsorában, pénteken, Szombathy Pál vendégeként.

A háromszoros olimpiai bajnok felelevenítette, hogy már az előző szezon végén voltak jelei az anyagi gondoknak, noha a klubnál tartozások nem halmozódtak fel. A mostani változást, a főszponzor A Híd távozását a játékosok leghamarabb az áprilisi járandóság esedékességekor érezhetik meg, de az elnökség és a klub elnök asszonya nagy energiával dolgozik azon, hogy más forrásokból pótolják a kieső bevételeket, s így a szezon végén lejáró szerződések teljes időtartama alatt továbbra is mindenki megkapja azt, ami neki jár.

A csapat régóta igyekszik bekerülni a bajnoki döntőbe, hogy ezzel Szegeden sporttörténelmet írjon, de ez eddig nem sikerült. Az esély most is megvan, ezért azok a cégek, amelyek most lépnének be a klub támogatói közé, különleges lehetőséget kaphatnak arra, hogy kimagasló eredmény segítői legyenek.

A Benedek Tibor irányította új magyar válogatott teljesítményét Papesz nagyon meggyőzőnek nevezte. Úgy véli, hogy ez a csapat mindenképpen éremesélyesként vesz majd részt a budapesti Európa-bajnokságon. Szerinte a "gerinc" már megvan, a társaság 80 százaléka, 11 ember biztos csapattag, melléjük kerülhet be esetleg egy-két olyan játékos, aki nem szerepelt a barcelonai világbajnok csapatban, de ez nagyon nehéz lesz minden érintett számára. "Szép feladat" - mondta Papesz.

A teljes beszélgetés: