FACEBOOK

Benedek Tibor kijelölte a keddi Világliga-csapatot

Benedek Tibor kijelölte a keddi Világliga-csapatot
hozzászólás, 2014.02.09.

Benedek Tibor szövetségi kapitány vasárnap este, a Volvo Kupa zárása után, a csapat szolnoki szálláshelyén rövid csapatmegbeszélést tartott, amelyen ismertette a keret tagjaival a keddi görögországi Világiga-meccsre utazó 13 játékos névsorát.

K Ö S Z Ö N E T

A vlv e hasábokon szponzort keresett a magyar válogatott következő, kulcsfontosságúnak ígérkező Világliga-selejtezőjének helyszíni tudósításához.

Magánszemélyek, egyszerű olvasók és a vízilabdaban élő sportemberek is jelentkeztek, felajánlották segítségüket, továbbá két cég is reklámszerződés megkötésével járult hozzá a tudósítás költségeinek előteremtéséhez.

A segítségnek köszönhetően örömmel jelenthetjük, hogy a vlv munkatársa a csapattal utazik és vélhetően Magyarországról egyedüliként tudósítja majd a helyszínről a görög-magyar meccset - a vlv-n már megszokott módon.

Mindenkinek köszönjük!


A csapat:

Lévai Márton, Nagy Viktor (kapusok),

Angyal Dániel, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kovács Gábor, Madaras Norbert, Szivós Márton, Tóth Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok).

A szövetségi kapitánytól a vlv a helyszínen azt kérdezte:

- Több fiatal került az utazó keretbe, alkalmas-e ez a 13 játékos arra, hogy elhozza a fontos pontokat Patraszból?

- Úgy érzem, hogy igen. Nekem az volt a legfontosabb szempont, hogy ezt a görög meccset megnyerjük, tehát nem kockáztatnék, hogyha nem úgy érezném, hogy ez a csapat nyerni tud Patraszban.

A szövetségi kapitány nem bocsátkozott az elmúlt egy hetes felkészülés részletes értékelésébe, de fontosnak tartotta, hogy elmondja:

- Erdélyi Balázs meggyőzött arról, hogy ha jó fizikai állapotban lesz, akkor helye van a nyári bő keretben. Nyilván a többieknek is, de nekik van lehetőségük év közbeni bizonyításra is a bajnokság során, Balázsnak egyelőre nincs, hiszen Amerikában tanul.


A magyar válogatott kedden este, magyar idő szerint 19 órakor Világliga-csoportselejtező mérkőzést játszik Görögországgal Patraszban. A találkozót a DIGIsport közvetíti, a vlv tudósítója a csapattal utazik.