FACEBOOK

Hahó! Boldog új évet, Ausztrália, Gergely Pista és Märcz Tomi!

Hahó! Boldog új évet, Ausztrália, Gergely Pista és Märcz Tomi!
hozzászólás, 2013.12.31.

Itthon még jó ebédhez szól a nóta, Sydneyben meg Gergely Pista és Märcz Tomi éppen koccint a szilveszteri bulin. Huh, elképzelni is nehéz, pláne, hogy Pisti azt mondja, valami iszonyat meleg van a tengerparton, ahol búcsúztatják az óévet.

Korábban megírtuk, hogy két magyar vesz részt a soron következő ausztráliai vízilabda-show, a Water Polo by the sea programjában. Természetesen az all star válogatott tagjaként szerepelnek a január 2-i és 3-i gálameccsen.

A körítés fantasztikus, több ezer ember szurkol, de inkább élvezkedik majd a lelátón, a nap süt, a nézők alig bírják kivárni a meccs végét, hogy ők is beugorhassanak a tengerbe. A helyszín ugyanis maga a tengeröböl, egyik alkalommal a bizonyosan a világ öt legismertebb strandja között számontartott Bondi Beach.

Gergely Pista Hongkongon keresztül utazott a helyszínre a karácsonyi ünnepek lezárásaként, s most szorgosan készül (hehe - a szerk) a szakmai megmérettetésre.

Még az ottani óévben sikerült pár mondatot kiszednünk belőle, íme:

GERGELY ISTVÁN a vlv-nek:

- Minden reggel edzünk vagy másfél órát. Iszonyat meleg van és pikpakk le lehet égni. A helyiek nagyon élvezik az egykapuzást velem, szinte elzavarni sem tudom őket. Az első szilveszteri tűzijátékot 10:30-kor egy hajóról nézzük majd és utána házibuli következik. Furcsa így 30 fokos melegben szilveszterezni. Alig vannak karácsonyi díszek is. Az ablakon befelé mászó műmikulás, ami otthon is jellemző (természetesen jól beöltözve) itt most elég vicces látvány. Érdekes szilveszter lesz az biztos, de a család és az igazi barátok azért hiányozni fognak. Itt 10 órával vagyunk előbbre vagyis ennyivel hamarabb lesz Új Év. Erőben, egészségben és szeretetben gazdag Új Évet kívánok mindenkinek!