FACEBOOK

Év végi Benedek-keret

Év végi Benedek-keret
hozzászólás, 2013.12.16.

Két barcelonai világbajnok van a szövetségi kapitány hétfőn nyilvánosságra hozott legfrissebb meghívottjainak sorában. Ezen a hétvégén kétkapukon bizonyíthatnak a trónkövetelők.

December 20-én és 21-én idei utolsó összetartását tartja a magyar válogatott. Benedek Tibor szociális érzékenységéről tanúskodik, hogy a szezon végére eléggé megfáradt "törzstagokat" pihenőre engedte, s így lehetőséget ad olyanoknak, akik rövidebb-hosszabb idő óta a válogatott kapuján dörömbölnek.

A meghívottak listája:

Bisztritsányi Dávid, Lévai Márton (kapusok)
Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Csapó Miklós, Jansik Dávid, Jansik Szilárd, Kovács Gábor, Salamon Ferenc, Sánta Dániel, Török Béla, Zalánki Gergő (mezőnyjátékosok)


Pénteken és szombaton összesen három kétkapu keretében bizonyíthatnak a válogatottba aspirálók. Az ellenfél a Horkai György által irányított junior válogatott lesz.

- A külföldiek még játszanak, az idősebbek hadd pihenjenek, illetve az is szempont volt, hogy a most meghívottak az idősebbek nélkül talán nagyobb lehetőséget kapnak a bizonyításra - mondta Benedek Tibor a vlv-nek.

A magyar válogatott az új évben először január 12-én találkozik majd, s néhány edzést követően elutazik Sibenikbe, a január 14-i, horvátok elleni Világliga-selejtező helyszínére, Sibenikbe.