FACEBOOK

Hétfőn avatják a barcelonai győzők márványtábláját

Hétfőn avatják a barcelonai győzők márványtábláját
hozzászólás, 2013.12.03.

Jövő hétfőn ünnepélyes külsőségek között, a teljes vb-csapat jelenlétében felavatják a barcelonai világbajnokság győzteseinek nevét megörökítő márványtáblát a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda bejáratánál. A válogatott háromnapos felkészülést tart. Benedek Tibor meghívottjai:

A magyar válogatott szabadnapos a Világliga európai selejtezőinek következő, jövő keddi fordulójában.

A nélkülünk zajló keddi program:

December 10., kedd

A csoport
Szerbia-Románia
(Oroszország szabadnapos)

B csoport
Horvátország-Görögország

(Magyarország szabadnapos)

C csoport
Montenegró-Olaszország
Németország-Szlovákia


Benedek Tibor felhasználta a lehetőséget és háromnapos felkészülésre összehívta csapatát, amely azonos a világbajnok nemzeti válogatottal, s kiegészül három fiatallal, Jansik Dáviddal, Jansik Szilárddal és Salamon Ferenccel. Négy edzést tart a csapat, s a programba belefér egy ünnepi esemény is: hétfőn felavatják a Hajósban a barcelonai győzők márványtábláját.

A meghívottak:

Decker Attila, Nagy Viktor (kapusok)
Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Jansik Szilárd, Madaras Norbert, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok).


BENEDEK TIBOR a vlv-nek:

- Örülök, hogy együtt lesz az egész csapat, hazajönnek a "külföldiek" is. Bizonyos dolgokat már elkezdünk gyakorolni a horvátok elleni januári mérkőzésre. Nagyon fontosnak tartom ezt a négy edzést.