FACEBOOK

Csúcsrangadó előtt

Csúcsrangadó előtt
hozzászólás, 2013.11.23.

Bajnoki csúcsrangadó következik: vasárnap délután a még pontveszteség nélküli egriek a kupagyőztesi címüket egy hete szinte tökéletes játékkal megvédő szegediekkel meccselnek.

OB1, alapszakasz 10. forduló

Vasárnap

16.10 Szeged-Eger - DigiSport2, vlv

A jegyár egységesen 1000 forint, a belépés 6 éven aluliaknak ingyenes.

Jól mutatja a meccs jelentőségét, hogy az egriek már szombaton elutaztak Szegedre. A hazaiak a kupagyőzelem után két nap pihenőt kaptak, de szerda óta napi két edzéssel készülnek.

Mivel a hazaiak már elvesztettek otthonukban egy bajnoki rangadót (a Szolnok ellen), számukra elég komoly tétje van a meccsnek. Kérdés, hogy meg tudják-e ismételni azt a magabiztos játékot, amit az elmúlt hétvégén Szolnokon mutattak.

GÓR-NAGY MIKLÓS (ZF-Eger) a vlv-nek:

- Már itt vagyunk Szegeden. Tisztában vagyunk a mérkőzés fontosságával, úgyhogy nagyon motiváltan készültünk. A Recco-meccs különösen jó felkészülés volt erre a rangadóra. Nem tudom, hogy a Szeged hogyan készült, de szerintem nem volt ilyen jó edzőpartnere, mint nekünk. Ez azért nekünk kedvez. A meccset amúgy ki tudtuk pihenni már. Én különösen, hiszen a korai kipontozódás miatt tulajdonképpen el sem fáradtam szerdán.

SZIVÓS MÁRTON (A-Híd Szeged) a vlv-nek:

- Nagyon komoly mérkőzés vár ránk. Mindenképpen szeretnénk itthon tartani a három pontot, erre - úgy gondolom -, nagyon jó esélyünk is van. Ehhez azonban nagyon-nagyon jól kell játszanunk, mert az Eger rendkívül jól szervezett csapat, ez látszott a Recco elleni mérkőzésükön is. Bízom abban, akár csak egy góllal is, de sikerül megvernünk őket.