FACEBOOK

Szeged-Szolnok rangadó következik

Szeged-Szolnok rangadó következik
hozzászólás, 2013.11.01.

Az OB1 soron következő, 8. fordulójában két bajnokesélyes csap össze. A vasárnapi tévés meccsen a felek kapuját a válogatott első számú és második számú kapusa védi. Őket kérdeztük.

OB1, 8. forduló

Az OSC-Szentes mérkőzés november 6-án, szerdán 20 órakor lesz.

November 2., szombat

16.00 Kaposvár-Eger - videostream

17.00 BVSC-Debrecen

18.00 Honvéd-Vasas

18.00 FTC-Ybl

19.00 Pécs-KSI

November 3., vasárnap

13.00 Szeged-Szolnok - Digi Sport 2, vlv

A meccsre 400 főt engedhetnek be a sátor alá, 12 órakor nyitják a sportuszoda pénztárait, ahol 1000 forintért lehet majd jegyet vásárolni, a hat éven aluliaknak pedig ingyenes a belépés.

DECKER ATTILA (Szolnoki Dózsa-Közgép) a vlv-nek:

- Megfelelő alaphangot ad számunkra a meccs előtt, hogy a a Rijeka ellen jó játékkal tudtunk előrukkolni. Ahogy ott játszottunk, azt a lelkesedést kell átmenteni és akkor szép eredményt érhetünk el, ami nem lesz könnyű. A Szeged most játszik először olyan meccset, amin igazán fel tudják mérni azu erejüket, mi e téren kicsit jobb helyzetben vagyunk, játszottunk már komoly mérkőzéseket.

Nagyon kemény mérkőzésre számítok és számomra külön boldogság, hogy a bátyám ellen játszhatok, ez mindig ünnep. Milan alekszicsre nem számíthatunk, valamilyen vírusos bőrgyógyászati problémával küszködik, el is utazott belgrádi kezelésre, valószínűleg hetekig nem tud majd játszani. Rajta kívül mindenki egészséges. Nagy erővel észülünk pénteken is gyakoroltunk, videóztunk és már szombaton Szegedre utazunk. Megpróbáljuk majd a legjobb formánkat nyújtani.

NAGY VIKTOR (A-Híd Szeged) a vlv-nek:

- A bajnokság első rangadója lesz ez számunkra, mindenki nagyon várja már a meccset. Úgy gondolom, a felkészülés a héten jól sikerült, , persze ez csak vasárnap derül ki, a mérkőzés végén :-).

A szolnokiak legutóbb, a Primorje Rijeka elleni meccsen nagyon jól játszottak, szerintem vasárnap is ezt az arcukat fogják mutatni, ezért, nagyon kiélezett, izgalmas meccsre számítok. Természetesen bízom a hazai győzelemben.

Úgy tudom, sérültünk nincs, megfázásos nyavalyával küzd több ember, de egy ilyen meccs előtt ez nem számít.