FACEBOOK

Könyv készült a barcelonai vb-győzelemről!

Könyv készült a barcelonai vb-győzelemről!
hozzászólás, 2013.10.30.

A vlv.hu kiadójának gondozásában, december elején megjelenő könyvvel állítunk emléket a Benedek Tibor vezette magyar válogatott első nagy nemzetközi sikerének, a barcelonai világbajnoki győzelemnek.

A kötet fő tartalmát az összes játékossal és a szakmai stáb tagjaival készített interjúk adják, ezek egy része megjelent a vlv-n, de sok beszélgetés csak a könyvben lesz olvasható. Valamennyi interjúalany elmesél egy személyes történetet is, azt, ami számára "Az év sztorija" volt. A kötet tartalmazza a csapat idei összes hivatalos mérkőzésének jegyzőkönyvét, s a válogatott, valamint a játékosok főbb statisztikai mutatóit is.

A sajtóban megszokottnál sokkal részletezőbb, elemzőbb, mélyebb interjúkból kirajzolódik a siker háttere, megelevenednek a felkészülés és a világbajnokság kritikus mozzanatai, méghozzá egyéni szemszögből, úgy, ahogy azokat a vízilabdázók és vezetőik megélték.

A szép kiállítású, színes fotómellékletet is tartalmazó, keményfedeles, fűzött kötet ára 3500 és 4000 forint között várható.

Korlátozott számban el tudunk még helyezni benne egész oldalas hirdetéseket, szívesen fogadjuk a szövetség hivatalos támogatóinak jelentkezését is.

A "Barcelonai kulisszatitkok" megvásárlásának lehetőségéről folyamatosan tájékoztatjuk majd olvasóinkat, most pedig megkezdjük az - egyelőre minden kötelezettség nélküli - előjegyzést. Itt lehet jelezni, hogy ki tervezi a kötet megvásárlását.

Mint közismert, a vlv működésének finanszírozása nem megoldott, a kötet teljes bevételét arra fordítjuk, hogy továbbra is, 2014-ben is tájékoztathassuk olvasóinkat a magyar férfi vízilabda-válogatott életéről, felkészüléséről és tétmérkőzéseiről.

MEGKEZDTÜK AZ ELŐJEGYZÉST