FACEBOOK

Barcelona - Benedek edzőknek elemez

Barcelona - Benedek edzőknek elemez
hozzászólás, 2013.10.09.

Elkezdődik a barcelonai világbajnokság szakmai feldolgozása: Benedek Tibor szövetségi kapitány október 30-án a magyar edzői kar képviselőinek tart előadást a magyar csapat vb-szereplése során szerzett tapasztalatairól.

A rendezvényen a sportágban dolgozó edzők vehetnek részt, tehát szurkolók, érdelkklődők számára az esemény nem nyilvános.

Benedek Tibor a vlv érdeklődésére elmondta: maga a rendezvény is jelzi, hogy a vb-aranyérem közös siker, szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik a hétköznapokban foglalkoznak a játékosokkal. Az aranyéremhez vezető út tapasztalataiból semmit nem kíván titokban tartani, bár meggyőződése, hogy azok az edzők, akik a játékosok napi munkáját irányítják, sok részlettel tisztában vannak. Egy személyes azonban talán nekik is ad újat. Azok számára, aki nem régóta edzők, s az utánpótlással foglalkoznak, tanulási lehetőséget jelent annak megismerése, hogy kapitányi szemmel nézve milyenek voltak a magyar válogatott és egyáltalán, a világbajnokság mérkőzései. 

Megkérdeztük a kapitányt, hogy előadását milyen módon illusztrálja. "Természetesen videóval, videó nélkül már nem megyünk sehova!" - szólt a válasz.

A vlv tudósít majd Benedek Tibor mintegy másfél órásra tervezett előadásáról.