FACEBOOK

Az egriek megadták a módját

Az egriek megadták a módját
hozzászólás, 2013.09.11.

Mármint annak, hogy örök időre megemlékezzenek a 2012-13-es szezonról, amely klubjuk történetének legsikeresebb esztendeje volt.

A tények: a ZF Eger női csapata megnyerte a Magyar Kupát, első helyen végzett a bajnokságban, a Bajnokok Kupájában pedig bejutott a Final Fourba. A férfiak szintén bajnoki aranyéremmel zárták a 2012- 2013-as szezont.

Az anyagiakban nem dúskáló klub úgy döntött, hogy írásos emléket állít a számukra sok örömöt hozó évadnak. Füzetnél vastagabb, könyvnél kicsit vékonyabb kiadvánnyal álltak elő, amely rendkívül színvonalas kivitelezésben, hihetetlenül jó minőségű fotókkal dokumentálja a szezon alatt történt fontos eseményeket.

Naplószerű a kiadvány, mert egyes fejezetei, cikkei az "akkori" aktuális helyzetet ábrázolják. Mi már tudjuk, hogy mi történt azután, de mégis jó és egyben szórakoztató így végignézni az évet. Sok kis kulisszatitok birtokába jutunk, az eddiginél jobban megismerjük a játékosokat és a klubvezetés fontos döntéseinek mozgatórugóit is (például azt, hogy miért vitték Egerbe Dabrowski Norbertet).

Eger-szurkolóknak nélkülözhetetlen olvasmány a bEGERjedve, avagy a pólóparádé szezonja címet viselő kiadvány, de szerintem minden sportbarát, különösen vízilabda-rajongó élvezettel forgatja majd, ha hozzájut. És állítólag megvan a szándék arra, hogy jövőre elkészüljön az új verzió - a 2013-14-es sikerek krónikája. Ez már csak a játékosokon múlik... 


Kiadó: Egri Vízilabda Klub
Cikkek: Kis Szabó Ervin
Fotók: Szántó György
Példányszám: 3.000 db.
Fogyasztói ár: 1.490.- Ft.

A könyv megvásárolható Egerben a Rádi Pékség üzleteiben; a Bitskey uszodában a klub titkárságán, meccsek előtt a jegypénztárban, a Sipotéka könyvesboltokban, valamint a Dobó téren az 1552-es ajándékboltban.
Nem Egerben élők megrendelés útján is hozzájuthatnak a sportjegyek.hu oldalon keresztül.