FACEBOOK

1 nap vízilabda - ötödször

1 nap vízilabda - ötödször
hozzászólás, 2013.08.22.

Az Ebihalak I-Ebihalak II rangadóval veszi kezdetét az UVSE immár hagyományos egynapos vízilabdashow-ja a Margitszigeten, pénteken, nem sokkal 16 óra után.

Éjjel-napal vízilabda - többszáz gyermek részvételével. A meccsek eredményét nem külön tartják majd nyilván, hanem a lilák és a sárgák folyamatos, 24 órás mérkőzése során váltják egymást a csapatok a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda 33-as medencéjében.

A játék folyamatos orvosi felügyelet mellett zajlik majd, s várhatóan a kamaszok számára jelent majd különösen nagy élményt a "legális ébren maradás" lehetősége.

A meccsek teljes menetrendje

Szombaton 11 órától gálamérkőzés lesz, az UVSE válogatottja és az 1994-ben BEK-et és Szuper Kupát nyert UTE csapata (Mátéfalvy Csaba, Zantleitner Tamás, Szabó Zoltán, Rázga Zoltán, Gál András, Fazekas Zoltán, Dala Tamás, Benedek Tibor, Vogel Zsolt, Vincze Balázs, Nitsovits Tamás, Bene András, Kovács Zoltán, Juhász Zoltán, edző: Kovács István) játszik bemutató mérkőzést, Hajdú B. István kommentálása mellett.VLV-VIDEÓK a rendezvény csütörtöki sajtótájékoztatójáról:


1 nap vízilabda - UVSE-sajtótájékoztató I.


1 nap vízilabda - UVSE-sajtótájékoztató II.


1 nap vízilabda - UVSE-sajtótájékoztató III.