FACEBOOK

Indul az új vlv-játék - 13+3!

Indul az új vlv-játék - 13+3!
hozzászólás, 2013.07.21.

Hétfőn megkezdjük új játékunkat, amit a barcelonai vízilabda-világbajnokság alkalmából hirdetünk meg. A nyeremény egy aláírásokkal díszített labda.

Olvasóink megszokhatták, hogy világversenyek alkalmával valamilyen vízilabda-ereklyét "szerzünk" és azt egy több fordulós játék győztesének ajándékozzuk. A játékkal igyekszünk folyamatosan fenntartani a figyelmet férfi pólósaink iránt - bár őszintén szólva nincs jobb figyelem-ébrentartó tényező a jó és eredményes játéknál, amit remélhetőleg a fiúk most bizonyítanak majd.

Játékunk hétfőn indul és 16 napig tart, tehát túlnyúlik a világbajnokság időszakán, hogy a figyelmet a remélhetőleg sikeres vb-szereplés után is ébren tartsuk.

Totónkban minden nap három kérdést teszünk fel. A válaszok közül egy igaz, annak a válasznak a sorszámát (1 vagy 2 vagy X) kell elküldeni az adott forduló napjának végéig (24 óráig). A később beérkező válaszokat nem fogadjuk el.

A kérdéseket a vlv-n és a vlv facebook-oldalán is közzé tesszük. A közzététel időpontja változó, lesz olyan, hogy mindjárt 0 óra után felkerül az adott napi kérdés és az általunk választásra kínált három válasz, de olyan is elképzelhető, hogy csupán egyetlen órát adunk a válasz elküldésére vagyis este 11-kor ismertetjük csak az aznapi kérdést.

A nyereményről.

Labdát még sose kínáltunk olvasóinknak, ez az első alkalom. Természetesen minden játékosunk aláírta az ereklyét, sőt, ráadásként három stábtagot, Benedek Tibor szövetségi kapitányt, Dabrowski Norbi másodedzőt és Gergely István kapusedzőt, csapatvezetőt is megkértük, írja alá játékunk fődíját.

Igyekeztünk megadni a módját és azt kértük az érintettektől, hogy ne egy közös program során, esetleg ebéd közben írják alá a labdát, hanem a vlv munkatársa előtt, hogy az "aktust" megörökíthessük. Így a fődíj minden aláírója kameránk előtt szignálta a labdát, ezeket a képeket az egyes kérdések illusztrációjaként (függetlenül az adott feladat tartalmától) megmutatjuk, a nyertesnek pedig a labda mellé elküldjük a fotókat, hogy jól lássa, kinek hol van az aláírása a labdán.

A játék győztese értelemszerűen az lesz, aki a legtöbb helyes megfejtést juttatja el hozzánk. Szükség esetén sorsolás dönt a győztes személyéről. A "totótippeket" a jatek@vlv.hu emailcímre várjuk, a feladat ismertetésének napján éjfélig.

Jó játékot és jó szurkolást kívánunk a magyar válogatott barcelonai szerepléséhez!