FACEBOOK

Nagyvárad - vereség a szlovákoktól

Nagyvárad - vereség a szlovákoktól
hozzászólás, 2013.07.05.

Vereséggel rajtolt a magyar juniorválogatott a nagyváradi nemzetközi felkészülési tornán, amelyen felnőtt csapatok társaságában vesz részt. Mostantól a Digi Sport közvetíti a meccseiket.

Nagyvárad, nemzetközi felkészülési torna, első nap

Szlovákia-Magyar juniorválogatott (93) 16:11 (3:2, 7:3, 3:2, 3:4)
Szlovákia: Kozmer, Famera 1, Zatovics 2, Gasparik 1, Durik 2, Molnar, Janicek 2, Mavrik 2, Grutka, Polovic, Bielik 2, Kratochvil 4, Hoferica. SZövetségi kapitány: Pavol Sirotny
Magyar juniorválogatott: Molnár, Szabó B., Telegdy, Jansik Sz., Lőrincz 3, Sedlmayer, Gyárfás 2, Csapó M. 1, Dőry, Tóth B., Manherz K. 2, Német T 1., Sánta 2. Szövetségi kapitány: Horkai György

HORKAI GYÖRGY a vlv-nek:

- Mondjuk ez nem az a szlovák válogatott volt, amellyel Pozsonyben kétkapuztunk... Van egy nagyon jó balkezes centerük, keményen, fegyelmezetten játszottak, jobbak voltak, mint mi, el kel ismerni. Ami nagyon nem tetszett, hogy kihagytunk két egyedüli ziccert, ilyet nem lehet. Az egyik ráadásul az elején volt, 2:1-nél, így nem 2:2 lett, hanem 3:1. Az is fájó, hogy centerből kaptunk két akciógólt. Voltak biztató momentumok is, az elején például nagyon jól játszottuk meg a fórokat, aztán a végén már kevésbé. Bosszankodtam néhány rossz passz, fegyelmezetlenségből adódó labdavesztés miatt, de egyébként nem volt tragikus. Azt hiszem, talán tudat alatt egy kicsit könnyebb meccsre számított mindenki a pozsonyi kiránduulás után.

MANHERCZ KRISZTIÁN a vlv-nek:

- Nem volt rossz a játék, de nagyon sok hibát követtünk el, amit ezen a szinten nem engedhetünk meg magunknak. A 11 lőtt gól jónak mondható, bár ziccereket is hibáztunk, de 16 gólt nem kaphatunk. Bízunk benne, hogy holnapra összeáll a védekezés és akkor jobb eredményt érhetünk el!

TÓTH BENDEGÚZ a vlv-nek:

- Sajnos nem úgy alakult a meccs, ahogy vártuk, fejben a csapat nem volt. Ez főleg a védekezésen látszódott, mert 11 lőtt góllal ezt a meccset meg kellett volna nyerni. Holnap remélhetőleg mindenki újult erővel küzd majd és odakoncentrálva egy sokkal jobb meccset játszunk!

A másik pénteki mérkőzésen:

Románia- Nagy-Britannia 14:10  (3:1, 4:3, 5:3, 2:3)

A torna további teljes programját a Digi Sport televízió közvetíti.

Meccskezdési időpontok magyar idő szerint.

Június 6., szombat

17.00 Nagy-Britannia-Magyar juniorválogatott (93)
18.15 Románia-Szlovákia

Június 7., vasárnap

  9.00 Nagy-Britannia-Szlovákia
10.15 Románia-Magyaror juniorválogatott (93)