FACEBOOK

Feljutott a KSI - ,,Köszönetféleség,, a vezetőedzőtől

Feljutott a KSI - ,,Köszönetféleség,, a vezetőedzőtől
hozzászólás, 2013.06.02.

Feljutott a magyar férfi bajnokság első osztályába a KSI csapata. Horváth János vezetőedző facebook-oldalán és a klub honlapján köszönte meg mindenkinek, aki segített. Az elmúlt év összegzésének és a remények megfogalmazásának is tekinthető "köszönetféleséget" teljes terjedelmében közöljük - Horváth János engedélyével.

"Köszönetféleség...

Ha csak a puszta tényeket nézzük, megnyertük a felnőtt másodosztályú bajnokságot, az Országos ifjúsági bajnokságot és a Budapesti Ifjúsági bajnokságot. Mindezt úgy , hogy kizárólag a KSI nevelésű játékosok játszottak a csapatomban. Jogot szerzett arra ez a kis csapat, hogy a világ egyik legerősebb felnőtt bajnokságában játszhasson, mutassa meg magát.

Azon gondolkodtam, hogy hány ember áldozatos csupaszív munkája kellett ahhoz, hogy ezt a mi életünkben nem is olyan kis sikert elérjük.

Nehéz év volt... Aki a pólóban dolgozik, tudja, hogy milyen nehézségeket okozott a kluboknak a junior válogatott OBI-ben szereplése. Rengeteg mérközés, szinte edzés nélkül állandóan játszottunk...

A teljesség igénye nélkül szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen mértékben hozzájárult csapatom éves teljesítményéhez!

Remélem nem hagyok ki senkit :-) nézzük tehát:

KÖSZÖNÖM Dr. Szívós István szakosztályvezetőnek, hogy megteremtette számunkra a feltételek az eredményes munkavégzéshez! Nem tudtam olyan dolgot kérni, melyben ne támogatott volna, tapasztalata, tanácsai felbecsülhetetlen jelentőséggel bírtak, mind a csapat, mind az én számomra!

KÖSZÖNÖM szponzorainknak aki támogattak bennünket!

KÖSZÖNÖM azoknak a cégeknek és vállalkozásoknak, akik felajánlották társasági adójukat a szakosztály részére, így számunkra biztosították a nyugodt munkához szükséges feltételek anyagi forrásait!

KÖSZÖNÖM a szülőknek, akik rengeteg áldozatot hoztak, hoznak, hogy gyermekeik ilyen magas szinten sportoljanak, családi programjaikat a mi mérkőzéseinkhez, edzéseinkhez igazítva, rengeteg lemondással fontos részesei sikereinknek!

KÖSZÖNÖM Keszthelyi Tibornak, hogy bármikor támaszkodhatok rá, és mind játékosmúltja, szakmai tudása és emberi értékei miatt példaképe, úgy a játékosoknak, mint nekem! Büszke vagyok rá, hogy a barátomnak nevezhetem!

KÖSZÖNÖM Szabó Zoltánnak, több évtizedes csupaszív munkáját és azt, hogy bármikor, bármiben számíthatok rá!

KÖSZÖNÖM Szőllősi Andreának, hogy tökéletes kondícióba hozza fiaimat, és anyjuk helyett anyjuk a hétköznapokban!

KÖSZÖNÖM Kósz Zolinak, kapusaim tökéletes felkészítését!

KÖSZÖNÖM Horváth Dánielnek, hogy levette rólam a technikai vezetői feladatokat és minden mérkőzésen, edzésen a segít ha szükséges.

KÖSZÖNÖM kollégáimak, Mohácsi Attilának, Zsoldos Péternek, Jancsó Mátyásnak, Lakics Ilonának, Pesthy Ágnesnek, Tóth Zoltánnak és Szabó Szilviának áldozatos, lelkes munkájukat! :-)

KÖSZÖNÖM Székely Bulcsúnak azt a lelkesedést, profizmust és szeretetet, amellyel olimpiai bajnokként példaképe és vezére játékosaimnak! Az ő szerepe csapattá érésünkben felbecsülhetetlen volt!

KÖSZÖNÖM a kettősigazolású játékosaimnak, Csapó Miklósnak, Boros Tamásnak és Vereczkey Zolinak, hogy felnőtt játékosként ,,vissza-játszva" óriási érdemeik voltak a feljutásban.

KÖSZÖNÖM a junior válogatott jákosaimnak, Német J. Toninak, aki junor vb-ezüstérmes, a vlágbajnokság legjobb játékosa és felnőtt válogatott kerettag lett, Jansik Szilárdnak aki szintén junior vb-ezüstérmes, felnőtt válogatott lett!!!! És kapitánya mind a KSI-nek mind a junior válogatottnak! Kardos Gergelynek, aki az év utánpótlásjátékosa lett, Fejős Róbertnek, Kalanovics Balázsnak, Kovács Gergőnek és Hegedűs Bencének, hogy egész évben helytálltak, úgy a KSI-ben, mint a junior válogatottban.

KÖSZÖNÖM Szokolai Bencének, Kreschbaum Norbertnek, Barna Albertnek, Szőke Patriknak, Haraszin Edgárnak, Bernula Gergőnek, Kizsbalázs Marcinak, Bognár Bencének, Krémer Balázsnak, Zerinváry Lőrincnek, Mayer Norbertnek, Garancsy Andrásnak, Kemény Kristófnak, Lévai Andrásnak, Hevesi Dominiknak, Zerinváry Lórándtnak, Kapu Tamásnak, Berze Botondnak, Kaiser Leventének, Kardos Alexandernek, Kovács Norbertnek, Kósa Balázsnak, Nagy Attilának, Varga Márknak és Zsebők Viktornak, hogy játékukkal hozzájárultak a csapatom sikeréhez.

KÖSZÖNÖM Prof. Dr. Hangody Lászlónak és Dr. Vásárhelyi Gábornak, hogy biztosítják nekünk a megfelelő orvosi hátteret, gyógyítják, kezelik játékosaimat!

KÖSZÖNÖM barátaimnak, OBI-es edzőkollégámnak Kovács Istvánnak, Földi Lacinak és Dabrowski Norbinak, hogy tanácsaikkal, barátságukkal évek óta támogatnak, segítenek!

És utoljára, de nem utolsó sorban köszönöm a szeretteimnek :-), családomnak, Lucának és Orsinak, hogy rengeteg lemondással biztosítják nekem azt a nyugodt hátteret, amire bárhol és bármikor támaszkodhatok, erőt meríthetek!

Úgy gondolom ebből a sikerből mindenki kivette a részét és ezért mindenkinek KÖSZÖNETTEL TARTOZOM!

Számítok rátok a jövőben is!

Horváth János
a KSI (remélem nem átszállójeggyel :-) ) OBI-es felnőtt csapatának edzője"

Címkék:
KSI Horváth János

1 régi hozzászólás

bocika hozzászólása
bocika39414
2013.06.02. 17:41

Gratula!!!!