FACEBOOK

Bedő Krisztián Egerbe igazolt

Bedő Krisztián Egerbe igazolt
hozzászólás, 2013.06.05.

Válogatott szintű centerpárosa lesz a következő évben a bajnoki címvédő ZF-Egernek, miután Hárai Balázs mellett a szintén válogatott kerettag Bedő Krisztián is a hevesi fővárosba igazolt.

A huszadik életévét épphogy betöltött center átigazolásában nyilvánvalóan nagy szerepe volt a BVSC most távozó vezetőedzőjének, Dabrowski Norbertnek, aki ősztől Egerben Gerendás György másodedzője lesz, egy év múlva pedig átveszi a csapat irányítását.

BEDŐ KRISZTIÁN a vlv-nek:

- Két évre írtam alá. Norbi (Dabrowski Norbert - a szerk.) szólt már korábban, hogy az Eger érdeklődik utánam, majd először körülbelül egy hónapja beszéltem Bárány Attilával az egri klub ügyvezető elnökével, aki azzal hívott, hogy hallotta, más csapatok is szeretnének szerződtetni. Arra kért, hogy mindenképpen várjak, mert ők a bajnokság végeztével ülnek le egyenként a játékosokkal, hogy átbeszéljék a jövőt. Itt szeretném elmondani, nagyon örülök annak, hogy a következő két évben is Dabrowski Norbival tudok dolgozni, mert nagyon jó edzőnek tartom és nagyon jó a kapcsolatunk is, rengeteget segített abban, hogy eljussak idáig.

- Honnan volt még ajánlatod?

- A Honvédtól és Debrecenből kerestek és eddigi klubom, a BVSC is szeretett volna megtartani. A debreceniek ajánlatán nagyon komolyan elgondolkodtam, rendkívül szimpatikus volt.

- Mi döntött amellett, hogy a bajnokcsapat hívását fogadd el? Vagy a kérdésben a válasz?

- A szakmai szempontok döntöttek, szerintem Magyarországon most az Eger a legjobb csapat. Nagyon nem mindegy, hogy az ember centerként kikkel játszik együtt, Egerben nagyon komoly játékosok vannak, válogatottak, volt válogatottak, nagyon sokat fogok tudni tanulni és most ez a legfontosabb.  

- Milyen bajnoki évre számítasz?

- A Szolnok tovább erősödik, ők lesznek az ellenfeleink, de a mi keretünk is nagyon jó lesz, úgy tudom, a csapat nagy része marad, centerposzton lesz jelentős a változás. Remélem, sikerül a döntőbe kerülni és megnyerni a bajnokságot.

- Sok sikert kívánok az új csapatodban!


BEDŐ KRISZTIÁN-VIDEÓK A VLV-N