FACEBOOK

Vízilabdázó díjazottak

Vízilabdázó díjazottak
hozzászólás, 2013.05.30.

Vízilabdázókat is díjaztak szerdán és csütörtökön Budapesten. Ifj. Gyárfás Tamás, Sedlmayer Tamás és Faragó Tamás (igen, az olimpiai bajnok) kapott elismerést.

A legjobban teljesítő sportiskolákat és sportiskolásokat díjazták csütörtökön a Sportiskolák Országos Szövetségének (SIOSZ) díjátadó ünnepségén.

A IV. SIOSZ Gálán a 2012-ben elért eredmények alapján az egyéni elismerések (sportolók és edzőik) mellett, két kategóriában, három-három iskolát jutalmaztak.

A sportiskolák történetében negyedik esztendeje hagyomány, hogy tavasszal sor kerül a legjobban teljesítők díjazására.

Az országos lefedettségű Sportiskolai program, a különböző sportágakban, összesen több mint 25 ezer fiatalt érint.

Az egyéni díjazottak között kapott elismerést Gyárfás Tamás Balázs (Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, edzője dr. Horkai György) és Sedlmayer Tamás vízilabdázó (Kölcsey Ferenc Gimnázium, edzője dr. Horkai György).

Az egyetemi sport népszerűsítéséért végzett munkájáért Aranyplakettet vehetett át a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség szerdai közgyűlésén Faragó Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó.

"Kicsiknek és nagyoknak" is: gratulálunk!

(Forrás: mob.hu)

1 régi hozzászólás

látó hozzászólása
látó39387
2013.05.31. 17:47

Ez az egyetemi szövetség ennyi erővel adhatta volna a díjat olyannak is aki tényleg tett is már valamit az egyetemi sportért nem csak önmagát dicsőíti mindig minden médiában! talán nem nevekre hanem teljesítményekre kellene az ilyen elismeréseket kiosztani!