FACEBOOK

hozzászólás, 2010.12.12.

Némiképp meglepő magabiztossággal nyerte a forduló rangadóját a Szeged a Honvéd ellen. Meccs utáni nyilatkozatok:

MOLNÁR TAMÁS (Szeged-Beton):

- A csapat átérezte a mérkőzés jelentőségét. Rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, s az utolsó percig irányítottunk is. Azt hiszem, megérdemelten nyertünk. Külön öröm, hogy az utolsó negyedben megint jó teljesítményt nyújtottunk.

TÖRÖK BÉLA (Szeged-Beton):

- A védekezésünk a második félidőben nagyon magas színvonalú volt, rengeteget blokkoltunk, segítettünk vissza. Úgy vettem észre, hogy ezzel igazából megtörtük őket. Fontos volt ez a győzelem, hogy megmutassuk az ellenfeleknek: igenis, velünk komolyan kell számolni!

BAKSA LÁSZLÓ (Szeged-Beton):

- Kedvező volt számunkra, hogy mindig mi vezettünk és a Honvédnak kellett "kaparnia", hogy egyenlítsen. Ez többször is sikerült nekik, de úgy érzem, tavalyhoz képest óriásit léptünk előre abban, hogy míg akkor az utolsó negyedben veszítettük el a rangadóinkat, most általában ekkor biztosítjuk be a győzelmet. Gratulálok a csapatnak, mert jól játszott és remélem, kedden sikerül elhoznunk a három pontot Szolnokról.

SZIVÓS MÁRTON (Groupama-Honvéd):

- Gratulálok a Szegednek, nagyon jól kihasználták azt, hogy nem voltak velünk a hiányzóink, amit megéreztünk. Úgy gondolom, hogy a harmadik negyed közepére-végére már nagyon elfáradtunk, ezért lett a vége ennyire sima. Jobban játszott a Szeged és élt a hazai pálya nyújtotta előnyökkel.

TÓTH MÁRTON (Groupama-Honvéd):

- Gratulálok a Szegednek, megérdemelten győztek. Jól tartottuk magunkat, aztán a harmadik negyed közepe, vége felé elfogytunk erőben és több olyan hibát követtünk el, amely begbosszulta magát és a Szeged ezt jól kihasználta.

GÓR-NAGY MIKLÓS (Groupama-Honvéd):

- A Szegednek gratulálok, nagy akarással, összeszedetten játszottak, ennek köszönhetik a győzelmüket. Mi a jól begyakorolt játékunkat próbáltuk erőltetni, talán túlságosan is. Nagyon várjuk a Fradi elleni szerdai meccset.