FACEBOOK

Szécsi Zoltánnal nem hosszabbít az Eger

Szécsi Zoltánnal nem hosszabbít az Eger
hozzászólás, 2013.05.24.

Szécsi Zoltánnal nem hosszabbít szerződést a bajnok ZF-Eger. Ezt a háromszoros olimpiai bajnok kapus hozta nyilvánosságra péntek reggel, a közszolgálati televízió magazinműsorában, Mezei Dániel vendégeként.

A 35 éves kapus hat évet töltött Egerben, s ez alatt két bajnoki címet szerzett csapatával. Bár hidegzuhanyként érte őt a hír, amit a klubelnöktől tudott meg a vele folytatott személyes beszélgetés során, megköszönte az egri csapattársaknak, szurkolóknak, vezetőknek az elmúlt hatéves időszakot, külön is kiemelve Halmos R. Péter volt klubelnököt.

Szécsi Zoltán nem titkolta, nem esett jól neki, hogy nem az edzője közölte vele szemtől szemben a hírt. Mint mondta, akkor kezdődtek a gondok, amikor - még ősszel - vezetőinek tudomására hozta, hogy még két évig szeretne védeni.

Mint fogalmazott: pánikot látott az arcokon, s onnantól kezdve nem kapott hazai meccset, s a többnyire amúgy szerény nézettségű tévés meccseken sem ő védett már.

"Annyira nem ért meglepetésből, értettem én a korábbi jelekből" - fogalmazott.

Elmondta, hogy frissnek érzi magát, egészséges, a térde például jobb állapotban van, mint fiatal korában, kiderül, hogy lesz-e helye valahol, egy bajnokesélyes csapatban.

A 35 éves kapus a vlv-nek elmondta: egyelőre a pihenéssel foglalkozik, nem a csapatkereséssel, ha kap ajánlatot, annak örül, de most regenerálódást tekinti elsődlegesnek.

A Ma reggelben lezajlott teljes beszélgetés:



Címkék:
Szécsi Zoltán

4 régi hozzászólás

B (régi) hozzászólása
2013.05.27. 15:10

Vasas? :DDD

balzs hozzászólása
balzs39351
2013.05.25. 12:09

Köszönet a 6 egri évért és a számtalan védésért Szecska! Sajnálom hogy nem hosszabbít Vele a csapat, mert az egyik kedvenc játékosom volt, reméltem hogy legalább addig marad amíg Gerendás az edző. Nem tudom hogy itthon marad-e vagy külföldön folytatja, de most a rájátszásban is válogatott formában védett, biztos vagyok benne hogy nem lesz nehéz dolga egyetértve az itt előttem szólókkal, ill. Bárány Attila nyilatkozatával is: \"ha befejezte a játékot, akkor várjuk vissza, számítunk rá mert ő egy valódi értéke a sportágnak.\" Köszönjük és további sok sikert Szecska!

DS hozzászólása
DS39350
2013.05.25. 10:43

Nem tudom hol folytatja, de köszönöm az eddigi játékát, védéseit. További sikereket Szecska!!!

pnotus hozzászólása
pnotus39344
2013.05.24. 19:41

Háromszoros Olimpiai Bajnok,Világbajnok stb.A vízilabda történetének legeredményesebb kapusa. Vajon hol folytatja?