FACEBOOK

3:0 - egri arany!

3:0 - egri arany!
hozzászólás, 2013.05.22.

"Gór-Nagyné! Gór-Nagyné!" - skandálta a tömeg az egri Dobó István téren, kedden este, miután a csapat egyik sztárja a Városháza erkélyén, a nyilvánosság előtt köszönte meg feleségének a sportpályafutáshoz nyújtott támogatást. Az uszodai izgalmak után nem ez volt az egyetlen megható pillanat az ünneplés során. Újra bajnok lett az Eger, a nők után a férfiak is a lehető legrövidebb idő alatt behúzták. Helyszíni riportunk sok fotóval, nyilatkozattal, videóval.

Vodafon OB1, bajnoki döntő, harmadik mérkőzés

Eger-Szolnok 10:9 (1:3, 4:1, 4:2, 1:3)
Eger, v.: Németh A., Kun Gy.
Eger: Szécsi, Bátori 3, Graham, Salamon 2, Seman 1, Bundschuh, Biros. Cs.: Gerritse, Kovács G., Mezei, Varga II Zsolt 1, Gór-Nagy 2, Lőrincz 1,. Vezetpedző: Gerendás György
Szolnok: Decker A., Gocics 2, Hosnyánszky 2, Nyéki 2, Alekszics, Kis G., Negrean. Cs.: Kovács O. 1, Vörös, Marnitz G. 1, Pásztor 1, Georgescu. Vezetőedző: Kovács István
Gól - emberelőnyből: 5/17, ill. 2/15
Gól - ötméteresből: -, ill. -
Kiállítás cserével, végleg: Marnitz G.
Kipontozódott: Bundschuh, Kovács G., ill. Kovács O., Alekszics

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL

A Szolnok nagyon koncentráltan, határozottan kezdett és 4:1-re elhúzott. Ekkor úgy tűnt, hogy biztosan lesz következő meccs pénteken, Szolnokon. Az egriek azonban összeszedték magukat. Különösen értékes volt a teljesítményük azért, mert nem egyszerűen fogcsikorgatva küzdötték vissza magukat a meccsbe, hanem parádés megoldásokkal, néha szemkápráztató akciókat és egyéni megoldásokat bemutatva.

A meccs krónikájához tartozik, hogy Kis Gábor viszonylag korán megsérült, s bár többször is megpróbált visszamenni a vízbe, rövid idő után újra cserét kellett kérnie, mert nem bírta elviselni a fájdalmat. Kicsit még késő este megröntgenezték, és a vlv-t arról tájékoztatta, hogy szerencsére nem állapítottak meg bordatörést, így remélhetőleg nem került veszélybe a center válogatottbeli nyári szereplése.

A találkozó után a szolnoki játékosok rendkívül sportszerűen elismerték, hogy az Eger jobb volt és megérdemelten nyerte meg a  bajnokságot. Majd jövőre... - mondták.


vlv-képek



VLV-VIDEÓK (Digi Sport és vlv):

0:1 - Nyéki első gólja

1:1 - Seman gólja

1:2 - Hosnyánszky első gólja

1:3 - Pásztor gólja

1:4 - Nyéki második gólja

2:4 - Bátori csavargólja

3:4 - Gór-Nagy első gólja

4:4 - Bátori második gólja

5:4 - Lőrincz gólja

6:4 - Bátori harmadik gólja

7:4 - Gór-Nagy második gólja

7:5 - Marnitz Gergő gólja

8:5 - Salamon első gólja

9:5 - Varga II Zsolt gólja

9:6 - Hosnyánszky második gólja

9:7 - Gocics első gólja

10:7 - Salamon második gólja

10:8 - Gocics második gólja

10:9 - Kovács Olivér gólja 


Salamon Ferenc a Digi Sportnak


- Először is gratulálok a mai győzelemhez és a bajnoki címhez! Ennél különlegesebbet és ennél jobbat azt hiszem, nehéz elképzelni, amikor itt, hazai medencében, egy ilyen mérkőzésen van meg a bajnoki cím!

- Először szeretném megköszönni mindenkinek! Nemcsak annak, aki ma eljött, hanem azoknak is, akik az egész évben támogattak minket. Egyszerűen fantasztikus ilyen légkörben végigcsinálni az évet, amennyi jót kaptunk, azt egyszerűen nem lehet szavakba önteni. Még egyszer garatulálok mindenkinek, az egész csapatnak, az egész stábnak. Úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk bajnokságot, és ez a mai nap igazi megkoronázása volt az évnek.

- Röviden a mérkőzésről is beszéljünk, hiszen volt  egy nagy fordulópontja a találkozónak, az eleje nektek nem jól seikerült, de aztán jött a kivédekezett előny, majd Bátori csavargólja. Mi történt utána? Akkor lendültetek igazán bele?

- Igen. Azt hiszem, a Bence csavargólja átjuttatott minket a holtponton, felszabadított bennünk egy gátat és ezután már nem volt megállás. Felzárkóztunk, átvettük a vezetést, vezettünk hárommal, néggyel. A szívünk vitt előre, szerencsére ebből jól jöttünk ki.

- Gratulálok még egyszer!



Bátori Bence a Digi Sportnak


- Mi járt ott a fejedben? Ugye nagyon nehéz helyzetben volt a csapat, az ellenfél 4:1-re vezetett, és akkor jött egy fantasztikus gól...

- Megmondom őszintén, a gól ötlete onnan jött, hogy tegnap láttam Varga Dénestől a vlv-n, gondoltam, hogy esetleg megpróbálom én is. Nagyon örülök, hogy sikerült. Igazából innen merítettem,  tényleg.

- Átküldöd majd neki a felvételt?

- Szerintem látta ő is, de mindenféleképpen ítok majd neki egy sms-t. :-)

- Az ünneplésre van-e már valamilyen forgatókönyv? A szokásos ugye már megvolt, Gerendás Györgyöt megfürdettétek.

- Eddig ez volt, ugye mindig ez a forgatókönyv, de igazából komoly forgatókönyvvel nem készültünk, mert az nem jó babona. Nagyon örülünk és hát szerintem az este majd alakul. Még mi sem tudjuk, senki nem tudja.

- Gratulálok!



Decker Attila nyilatkozata

- Attila, nem sikerült. Nagyon-nagyon furcsa meccsen kikaptatok, és ezzel vége van. Kérlek, egy rövid értékelést adj!

- Köszöntöm a VLV nézőit! Röviden nehéz lesz, mert ez az év a Szolnoknak egy nagyon furcsa év volt. Én még nem is láttam csapatot ilyen évet produkálni, amit mi produkáltunk. Egy szörnyű hullámvasút volt a mi évünk. Gyakorlatilag a végére pozitív, még akkor is pozitív, ha most kikaptunk az Egertől. Pozitív élménnyel zárhatunk, mert azért egy olyan érmet szereztünk, amit sok csapat az év elején aláírt volna, hogy ezüstérmes. Tehát ilyen téren gratulálok a csapatomnak! Egy jobb csapattól kaptunk ki, három meccsen elintézett minket. Jobbak, szervezettebbek voltak. Szécsi Zoliról nem tudok sokat mondani, mert nagyon ügyes volt. (Szécsi megáll a videó készítője mellett és grimaszokkal próbálja kizökkenteni a nyilatkozót.. - a szerk.) Úgyhogy tényleg gratulálok az Egernek, és jó nyarat kívánok mindenkinek! Nagyon sok volt ez a szezon, nagyon-nagyon hosszú volt. És köszönjük a VLV-nek a sok jó tudósítást!

(Lejegyezte Romanek Brigitta)



Hosnyánszky Norbert nyilatkozata


- Gratulálok Hosi az ezüstéremhez, bár ehhez már gratulálhattam volna hetekkel ezelőtt is. Gondolom többre számítottál. Jobb volt az Eger?

- Jobb volt. Gratulálok nekik, mert megérdemelten nyertek. Mi majd megpróbáljuk jövőre még egyszer, hátha. Úgy gondolom, hogy ebben az évben, ahogy indult, meg mindig egy kicsit pechesek voltunk, meg nem állt össze a dolog, ahhoz képest ez a döntő nagyon jó eredmény. Így elsőre a szolnoki vízilabda csapatnak. Mondom, jövőre megpróbáljuk még egyszer.

- Milyen lesz jövőre a Szolnok? Lesz-e erősítés vagy elmegy-e valaki? Tudsz-e már erről valamit?

- Nem tudom és nem is az én feladatom ezt eldönteni.

- Hát ez igaz. Mit vársz a nyártól? Milyen reményeid vannak?

- Nagyon jók. Nagyon várom a nyarat. Abszolút bizakodó vagyok. Egy nagyon jó vb-szerepléssel, előtte egy jó Világliga ráhangolódással szeretnék kezdeni.

- Remélem, hogy sikerülni fog! Köszönöm szépen! Jó pihenést kívánok!

(Lejegyezte Romanek Brigitta)



Biros Péter nyilatkozata


- Péter, kellő higgadtsággal vetted tudomásul ezt a győzelmet, úgy vettem észre, mintha nem ünnepeltél volna annyira, mint a pályafutásod elején. Hol helyezed el, hová teszed ezt az aranyérmet?

- Úgy érzem, hogy kellett is higgadtnak lenni, mert… biztos, hogy nem egyszerű megnyerni egy bajnokságot, valahogy kell egy olyan ember, aki kicsit nyugodtabb, mint a többiek. Persze, bennem is ugyanúgy munkál, csak nem szabad mutatnom azt, hogy feszült vagyok, ideges vagyok, mert ez átragad a társaimra. Hogy hová teszem? A második olyan sikerév, amit az én pályafutásom alatt itt Egerben töltök, úgyhogy valószínű, hogy egy nap, két nap, és ugyanúgy fogok örülni, mint a többinél, vagy mondjuk ma este, már amikor kicsit szolidabb lesz a társaság, nem lesz ekkora nyilvánosság. Gratulálok saját magunknak, gratulálok a közönségnek, akik kitartottak mellettünk, mert azért természetesen voltak buktatók ebben az évben, ugye az Euroligát nem így terveztük, a Magyar Kupában összekerültünk az elején egyből a Szolnokkal… Úgyhogy a vége jó, erre kell emlékezni. Tényleg azt hiszem, hogy a közönség, meg mi a végére összekovácsolódtunk, összetalálkoztunk, és ez lett a vége.

- Mi ennek a csapatnak a legnagyobb erénye szerinted?

- Valószínű, hogy egy kicsit hosszabb a kispadunk, mint a többi csapatnak, kivéve a Szegedet. Én úgy érzem, velük nagyjából egyforma kispaddal rendelkezünk, két egyforma kaliberű csapatról van szó. Ezzel tudtuk megnyerni, a Vasas elleni elődöntőt is. Ha valaki fáradt volt, bejött helyette egy másik játékos, és mindig volt egy játékos az adott mérkőzéseken, aki mondjuk az előző meccsen nem lőtt gólt, de aztán igen. Nem azt mondom, hogy olyanok vagyunk, mint a magyar válogatott régen , hogy bárki el tudta dönteni a mérkőzést, de sokan vannak, és ez, azt hiszem, hogy megosztja az ellenfelet.

- Köszönöm, jó pihenést kívánok neked.


- És még a szurkolóink, a lelkes egri szurkolók! Mert azt hiszem, elég rossz úgy játszani, ha százan vannak, ha 1500-an vannak, úgyhogy köszönjük tényleg a biztatást nekik. Mi meg megháláltuk. :)

- Köszönöm szépen, Péter, és gratulálok még egyszer.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Varga II Zsolt nyilatkozata

- Na Zsolt! Elég szép "termék" van a kezedben! (A bajnoki serleg - a szerk.) Mesélj, mit érzel!

- Közhelyes, de nagyon boldog vagyok! Azt gondolom, az egész csapat nevében mondhatom: nagyon akartuk ezt a győzelmet és ennek köszönhetően sikerült 3:0-ra megnyernünk a bajnoki döntőt, ami nem volt egyszerű, mert a Szolnok nagyon jó volt végig, nagyon jól játszottak. A mai találkozón is, azt mondhatom, hogy ha az utolsó három percet leszámítjuk, akkor nagyon küzdelmes mérkőzés volt, bármelyik pillanatban megfordulhatott volna az állás, mint ahogy mi is az elején megfordítottuk. De nem is akarok a mérkőzésről többet beszélni, mindenki látta, gondolom. Csak annyit, hogy nagyon boldog vagyok, Egerben sikerült másodszor is bajnokságot nyerni! Remélem, hogy ez csak egy állomás és lesz még tovább is!

- Gratulálok!



Salamon Ferenc nyilatkozata


- Engedd meg, hogy gratuláljak, nagyon nagy szereped volt ebben a győzelemben, ezt elismeri Gór-Nagy Miklós is. (Aki éppen a kamerán kívül próbálja megzavarni a nyilatkozót - a szerk). Arra kérlek, foglald össze, mik az első gondolataid? Bajnok lettél, ez volt az első döntőd...


- Igen. Az első gondolatom, hát nem is tudom, mit mondjak, igazából. Ugye nem játszottam még bajnoki döntőt, ez volt az első, egyből egy győzelemmel zártam, zártunk. Nagyon boldog vagyok, nem tudom, igazából annyi dolog van, ami most így bennem kavarog, egyszerűen fantasztikus érzés egy ilyen közösségben játszani, gondolok itt a csapatra, de gondolok itt az egész egri miliőre, ami itt körülvesz minket. Ez fantasztikus, csak azt tudom mondani, hogy rettentően boldog vagyok, így elsőre. :)

- Két mondatot erről a meccsről azért mondjál. Amikor 1:4 volt, akkor mit gondoltál?

- Kicsit észhez tértünk. Úgy gondolom, hogy kellett. Nem ijedtünk meg, legalábbis én, de szerintem a többiek sem. Éreztük magunkban azt a pluszt, azt az erőt, ami végig megvolt bennünk itt a rájátszásban. Utána azt hiszem, hogy Bence csavargólja volt az, az sokat lendített…, átlendített minket a holtponton, úgy fogalmaznék. És onnantól kezdve meg igazából az történt a meccsen, amit mi akartunk.

- Feri, mit kívánjak nyárra neked?

- A legjobbakat! :) Reméljük…

- A legjobbakat! És remélem, hogy találkozunk. Gratulálok.

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Gór-Nagy Miklós nyilatkozata

- Miki, akkor talán foglaljuk össze ezt a dolgot. Mitől jött be neked ilyen jól ez az egri dolog?

- Mire gondolsz?

- Arra, hogy idejöttél és bajnok lettél. Jó, hát egy kis idő múlva, és nem is akármilyen játékot produkáltál. Azt hiszem, azt mondhatom, hogy a csapat egyik erőssége vagy, az egyik legjobb játékos.

- Köszönöm szépen. Nem tudok mit mondani…

- Most értél be?

- Eddig is "be voltam érve", biztos kevés meccsemet láttad! :) De a viccet félretéve, úgy gondolom, hogy itt a végére tényleg nagyon jól összeállt a játékunk. Tényleg óriási formába került, úgy gondolom, hogy mindenki, úgyhogy ez a bajnoki cím abszolút nekünk járt. Gyuri azt mondta, hogy méltók vagyunk erre a győzelemre, és valóban, úgy gondolom, hogy azok vagyunk, és nagyon büszke is vagyok a csapatra!

- Biztos voltál ma reggel abban, hogy itt lesz ünneplés este?

- Hogy mondjam… abszolút biztos voltam benne, egy kicsit talán úgy is voltam vele, hogy túlzott ez a magabiztosság, próbáltam egy kicsit… hát nem arra gondolni, hogy mi lesz, ha kikapunk, de arra gondolni, hogy azért ezt a meccset még le kell játszani. De tényleg, talán abnormális, de úgy éreztem, hogy ez a meccs…, nincs az az isten, hogy itt kikapjunk! 4:1-nél is így gondoltam, hogy most ez van, de hát úgyis mi fogunk nyerni, úgyhogy mi is nyertünk. :-)

- Miki, azt kívánom, hogy ez az önbizalom nyáron is legyen meg benned, és ugyanez legyen az eredmény is!

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Mezei Tamás nyilatkozata


- Tomi, azt tudom mondani, hogy a sok munka meghozta gyümölcsét! Érdemes volt komolyan filozofálnod erről a sportról. Hogy érzed most magad, mennyire elégtétel neked ez az aranyérem?

- Hatalmas örömöt, megmondom őszintén egy kicsit ilyen beteljesülést is érzek. Mit mondjak,? Nem is találok szavakat. Való igaz, hogy nagypon sokat beletettem már ebbe a sportba, de azért sok ilyen sportoló van még, aki sokat belerakott. Nem tudom, én talán egy kicsit túl sokat is, talán többet is, mint kellett volna, de ilyenkor azt mondja az ember, hogy ezek a pillanatok mindent megértek, felülírják azt a sok gondolkodást, esetleg rosszat, kételyeket, stb.

- Egyébként meggyógyultál-e teljesen már?

- Megmondom őszintén, vasárnap reggel egy kis lázzal meg hidegrázással ébredtem, úgyhogy nem voltam száz százalékos, hétfő este mentem csak be a vízbe, de most a meccsen jól éreztem magam és úgy gondolom, hogy a csapat hasznára váltam, tudtam segíteni. Igazából féllábon is kibírtam volna ezt a meccset.

- Mennyire volt nehéz ez a mai meccs? Gondolom, az elején kicsit megijedtél...

- Nem szeretnék nagyképűnek lenni, de nem... Be se írtam a naptáramba a negyedik meccset. Úgy érzem, hogy ennek egyszerűen így kellett történnie. Nyilván nagyon nehéz volt 3:0-lal behúzni, de nagyon sokat tettünk érte. Hát..., 1:4-nél, igen... De a Szolnok is felállt 6:2-ről, egy pillanatig se gondoltuk azt, hogy ez a meccs elment. Nyilván plusz löketet adott hogy otthon játszottunk, azért egy ilyen kiváló szurkolótábor előtt megnyerni a bajnokságot - plusz motivációt jelent.

- Gratulálok és sok ilyen örömöt kívánok még a pályafutásod során!

- Köszönöm szépen, reméljük...



Szécsi Zoltán nyilatkozata


- Zoli, pezsgőspohár van a kezedben, gratulálok! Megvan ez a győzelem, gondolom, hogy ezt nem lehet megunni...

- Igen, most már ez a hatodik, eggyel még le vagyok maradva Petitől, nem tudom, hogy fogom őt behozni, valószínűleg sehogy. :) Borzasztó jó érzés, tényleg, azt mondom, hogy ez a magabiztosság, ahogy behúztuk! 2:0 után nagyon könnyű volt idegesen kezdeni, tehát itt, ezen a meccsen tényleg csak nekünk volt veszítenivalónk. Úgy is jöttek be, nagyon bátran, talán még szerencséjük is volt, de aztán a második negyedtől kezdve kidomborodott azért, hogy mi jobb csapat vagyunk, jobban összeálltunk, és úgy gondolom, hogy magabiztosan nyertük meg. Az, hogy a végére csak egy maradt, tényleg csak annak köszönhető, hogy már azt vártuk, hogy mikor fújják le.

- Nem is ott, hanem inkább 1:4-nél gondolhatta az ember, hogy baj lesz. Megfordult a fejedben, hogy utazni kell még?

- Én eleve úgy készültem erre a meccsre, hogy még egyet utazni kell. Mindenki úgy készült, hogy ennek itt, most vége van, pezsgő behűtve, mindenki arról beszélt, hogy hogyan ünnepelünk ma este. Én úgy gondolom, hogy ez borzasztó zsákutca, az első negyedben meg is látszott, aztán sikerült átlendülnünk… Igazából, ha az ember előre elfogadja azt, hogy még megy Szolnokra, akár még egyszer Egerbe is, akkor azért azt gondolom, hogy sokkal kevésbé fél attól, hogy esetleg nem sikerül...

- Végül is sima volt, gratulálok hozzá. Hadd kérdezzem meg, hogy mi van a jövőddel? Folytatod-e? Itt játszol-e? Máshová mész? Mi lesz veled?

- Én mindenképp szeretnék védeni még két évet. Nagyon élvezem. Most, hogy nincs válogatottság, borzasztó sok energiám szabadult fel. Végre egészséges vagyok. Elég sokat szenvedtem azért, hogy végre egészséges legyek, úgyhogy nem szeretném most abbahagyni.

- Sok sikert kívánok!

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Bátori Bence nyilatkozata

- Bence! Azt hiszem, hogy ez a te napod volt! Nagyon sokféle szempontból. Nagyon higgadt voltál, a korodhoz képest különösen, remekül játszottál, csodálatos dolgokat vittél véghez a vízben. Hogy értékeled, milyen volt ez a nap?

- Üdvözlök mindenkit! Ha egy szóval kéne összefoglalnom, akkor: fantasztikus! Igazából most annyi dolgot elmondtál, hogy nem is tudok reagálni mindre egyenként. Ha a meccsről beszélünk, szerintem az volt a győzelem kulcsa, hogy 1:4-nél nem "borultunk el", nem pánikoltunk, hanem igazából csak megnyugodtunk és elkezdtünk jól vízilabdázni. Fantasztikus csapatmunka volt a mai, igazán megmutattuk azt, hogy milyen erős csapat vagyunk. A védekezésünkkel nyertük meg ismét a meccset. Ebben az évben a tavaszunk fantasztikus volt, de a bajnokságban szerintem az őszünk is, ugye egy Szeged-zakó kivételével. Nagyon erős volt a csapategység, szerintem ez volt a kulcs.

- Hogyan tovább? Az Egerben játszol jövőre is?

- Én igen, biztos, hogy Egerben játszom jövőre is, van szerződésem, két évre írtam alá.

- És hát..., mit vársz a nyártól? Beszéljünk egy kicsit arról is! Milyen reményeid vannak?

- Természetesen vannak reményeim (Szécsi Zoli inzultál a háttérből). Nagyon szeretnék bekerülni a válogatott keretbe, természetesen a célom az, hogy ott legyek a barcelonai csapatban és dobogóra álljak a magyar válogatottal. Mindenféleképpen ez nyáron a célom, de ez a mai este itt Egerben az ünneplésé és szerintem "kellően" meg fogjuk most ünnepelni ezt a bajnoki címet.

- Ehhez nem is kívánok sok sikert, mert szerintem ez magától is fog menni. Gratulálok!

- Köszönöm szépen!


ERKÉLYJELENET (a vlv vágatlan felvétele)




Még nem közölt helyosztó-eredmények:

A 9-11. helyért

EKF-Junior válogatott 7:14 (1:4, 4:3, 2:4, 0:3)
G.: Zalánki 3, Keresztes 2, Molnár A., Takács J., ill. Csapó, Német T. 4-4, Gyárfás, Telegdy, Tóth B., Bedő, Manhercz, Sedlmayer

A 12-14. helyért

Pécs-Kaposvár 8:8 (0:2, 1:1, 3.3, 4:2)
G.: Dragics 4, Bereczki, Kistamás, Kriszán, De Blasio, ill. Burburan, Papp G., Juhász-Szelei, Berta, Bakó, Horváth D.

A Vodafone OB1 2012-13-as szezonjának végeredménye:

 1. ZF-Eger
 2. Szolnoki Dózsa Közgép
 3. A-Híd Szeged Beton VE
 4. TEVA-Vasas
 5. Debrecen
 6. Groupama-Honvéd
 7. BVSC-Zugló
 8. Valdor-Szentes
 9. OSC
10. Junior válogatott
11. EKF-EgerFood-IMO
12. FTC
13. PVSK
14. Kaposvár

5 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs39325
2013.05.22. 21:11

Szép volt fiúk! BAJNOKCSAPAT! Hajrá Eger! A válogatottaknak hasonló sikereket kívánok a nyárra is, a jelenleg nem válogatottaknak pedig jó pihenést! A vlv-nek ha nem lesz folytatás, szép befejezés, de ha lesz akkor is jó cikk, gratulálok!

Tomute hozzászólása
Tomute39324
2013.05.22. 16:01

Szép volt fiúk! Bajnokcsapat!

sonpinori hozzászólása
2013.05.22. 15:30

Köszönöm fiúk !!! :) ?

érdekes hozzászólása
2013.05.22. 12:46

KÖSZÖNJÜK VLV KÖSZÖNJÜK STUBER SANYI ÉS MINDENKINEK! REMÉLJÜK LESZ FOLYTATÁS MERT A VILÁG LEGSZINVONALASABB POLOHONLAPJA VAGYTOK, ÉS REMÉLJÜK NEM VOLTATOK! VLV KÖSZÖNJÜK!!!!!!

Vitya hozzászólása
Vitya39321
2013.05.22. 10:57

A meccs jó volt, gratula az egrieknek, megérdemelten nyertek. Az év elég nagy részében azt hittem, hogy a szeged fog nyerni, de végül is a bajokság egyik legjobb csapata így is nyert, ez tény. A Digiről: ilyen egy fosch közvetítést rég láttam. A 32 percnyi nettó játékidőből talán sikerült átadniuk, levetíteniük vagy 20 percet. Ezt a szuper arányt talán a 30as években sem sikerült alulmúlnia semmilyen közvetítésnek. Szánalom!